Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

HBO Max kondigt premièredatum aan van de piraten-comedyserie

Our Flag Means Death heeft een premièredatum op HBO Max en de streamingdienst heeft een trailer uitgebracht.

HBO Max onthulde het volgende over de plot van de serie:

De HBO Max Original comedyserie Our Flag Means Death gaat met drie afleveringen op donderdag 3 maart bij HBO Max in première. Het eerste seizoen met tien afleveringen, van maker David Jenkins en Emmy®-genomineerde uitvoerend producent Taika Waititi, gaat verder met drie afleveringen op 10 maart, twee afleveringen op 17 maart en eindigt met twee afleveringen op 24 maart.


Taika Waititi



De unieke nieuwe comedy Our Flag Means Death is (zeer) losjes gebaseerd op de ware avonturen van de 18e-eeuwse piraat Stede Bonnet, gespeeld door Rhys Darby (foto). Nadat hij het schijnbaar gecharmeerde leven van een heer heeft ingeruild voor een roekeloze zeerover, wordt Stede kapitein van het piratenschip Revenge. Worstelend om het respect van zijn potentieel muitende bemanning te verdienen, verandert Stede's fortuin na een noodlottige ontmoeting met de beruchte Captain Blackbeard, gespeeld door Waititi. Stede en bemanning proberen hun schip bij elkaar te houden en het leven op volle zee te overleven.”
Vorige aflevering
Mermen
Mermen
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
01 maa 2022 16:22 -
Taika Waititi regisseert ook de pilot en heeft een rol. Hij speelt Blackbiker, eh sorry, Blackbeard. De meeste dingen waar hij zich tegenaan bemoeit zijn erg leuk. Denk aan What we do in the Shadows, Wellington Paranormal, Thor Ragnarok en JoJo Rabbit. Dus ja, hier ga ik zeker even voor zitten!
Reageer
Our Flag Means Death