Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen van Our Flag Means Death krijgt startdatum en teaser

Tweede seizoen van Our Flag Means Death krijgt startdatum en teaser

Eerder deze week werden enkele eerste foto's van seizoen twee van Our Flag Means Death vrijgegeven en nu heeft Max de startdatum van de piratenkomedie aangekondigd.
Met Taika Waititi, Rhys Darby, Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matt Maher, Kristian Nairn, Con O'Neill, Guz Khan, David Fane, Rory Kinnear, Samba Schutte, Nat Faxon, Fred Armisen en Leslie Jones in de hoofdrollen, volgt de historische comedyserie de achttiende-eeuwse gentleman Stede Bonnet (Darby), die piraat wordt.

Nieuwe toevoegingen aan de ensemblecast zijn onder andere terugkerende gastacteurs Ruibo Qian, Madeleine Sami, Anapela Polataivao en Erroll Shand, en gastacteurs Minnie Driver (Speechless) en Bronson Pinchot (Chilling Adventures of Sabrina.).

Er zijn acht afleveringen geproduceerd voor seizoen twee.

13993 Our Flag Means Death s2 foto 5

Max heeft tevens een emotionele teaser gedeeld die je onder dit nieuwsbericht kunt bekijken. Na de start van drie afleveringen op donderdag 5 oktober gaat het seizoen verder met wekelijks twee nieuwe afleveringen die leiden tot de seizoensfinale op donderdag 26 oktober.

In de teaser is Stede Bonnet (Rhys Darby) helemaal weg van Ed, beter bekend als Blackbeard (Taika Waititi), maar zijn de gevoelens wederzijds? "F**k you, Stede Bonnet," zegt Ed in een voice-over terwijl Stede zich afvraagt of zijn liefde hem wel of niet probeert te vermoorden.

Our Flag Means Death is (zeer) losjes gebaseerd op de ware avonturen van de achttiende-eeuwse Stede Bonnet, die graag piraat wilde worden. Nadat hij het schijnbaar charmante leven van een heer had ingeruild voor dat van een zuiplap, werd Stede kapitein op het piratenschip Revenge. Stede worstelt om het respect van zijn potentieel muitende bemanning te verdienen, maar zijn lot verandert na een noodlottige ontmoeting met de beruchte kapitein Blackbeard. Tot hun verbazing vonden de totaal verschillende Stede en Blackbeard meer dan vriendschap op volle zee... ze vonden liefde. Nu moeten ze zien te overleven.

Our Flag Means Death wordt geproduceerd door Waititi, samen met bedenker-showrunner David Jenkins. Naast zijn taken als showrunner regisseerde Jenkins de eerste twee afleveringen van seizoen twee. Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein en Antoine Douaihy zijn ook uitvoerend producent. Seizoen twee werd gefilmd in Auckland, Nieuw-Zeeland.

Bekijk hieronder de teaser voor het tweede seizoen van Our Flag Means Death.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten