Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

HBO Max cancelt Our Flag Means Death na twee seizoenen

HBO Max gaat niet verder met een derde seizoen van zijn periodieke komedieserie Our Flag Means Death.

Our Flag Means Death van David Jenkins is (zeer) losjes gebaseerd op de ware avonturen van de 18e-eeuwse Stede Bonnet (Rhys Darby), die graag piraat wilde zijn. Nadat hij het schijnbaar charmante leven van een heer had ingeruild voor dat van een zuiplap, werd Stede kapitein van het piratenschip Revenge.

14609 Our Flag Means Death

Stede worstelt om het respect van zijn mogelijk muitende bemanning te verdienen, maar zijn lot verandert na een noodlottige ontmoeting met de beruchte kapitein Blackbeard (Taika Waititi). Tot hun verbazing vonden de totaal verschillende Stede en Blackbeard meer dan vriendschap op volle zee... ze vonden liefde. Nu moeten ze zien te overleven.

In de serie spelen ook Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O'Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon en Leslie Jones mee.

"Hoewel HBO Max niet verder gaat met een derde seizoen van Our Flag Means Death, zijn we zo trots op de vrolijke, hilarische en oprechte verhalen die bedenker David Jenkins, Taika Waititi, Rhys Darby, Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein, Antoine Douaihy en de hele geweldige cast en crew tot leven hebben gebracht," aldus een vertegenwoordiger van HBO Max in een verklaring. "We bedanken ook de toegewijde fans die deze verhalen hebben omarmd en een prachtige, inclusieve gemeenschap rond de serie hebben opgebouwd."

De serie werd genomineerd en won prijzen, waaronder Outstanding New Series bij de GLAAD Media Awards en erkenning voor productieontwerp en haarstyling uit die periode.

Bronnen hebben begrepen dat de eerste twee seizoenen niet worden verwijderd van de streamingdienst.

Jenkins deelde zijn gedachten via Instagram met de volgende tekst: "Ik ben erg verdrietig dat ik geen voet meer op de Revenge zal zetten met mijn vrienden, van wie sommigen familie zijn geworden. Maar ik kan niet dankbaarder zijn dat ik dat verdomde ding überhaupt heb mogen aanvoeren."

Our Flag Means Death wordt geproduceerd door Waititi samen met maker-showrunner Jenkins, Basch, Halsted, Stein en Douaihy.
Vorige aflevering
Mermen
Mermen
02x08
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
16 jan 2024 18:09 -
Niet echt een verrassing wat mij betreft. Het eerste seizoen was heel grappig. Het tweede seizoen vooral niet.
Reageer
Our Flag Means Death