Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Ontdek het grootste sociale netwerk van de planeet in Our Living World van Netflix

De nieuwe serie, verteld door Cate Blanchett, onthult de geheimen die ons allemaal verbinden.

Op het eerste gezicht lijken de graaspatronen van rendieren op de Noordpool niet veel te maken te hebben met het dagelijkse leven van nijlpaarden in Botswana. Maar ondanks de fysieke afstand tussen deze kuddes is hun voortbestaan verbonden in een enorm en ingewikkeld netwerk van verbindingen dat onze planeet in staat stelt om het leven zelf in stand te houden.

Our Living World, een ambitieuze nieuwe documentaireserie van Wild Space en Freeborne Media (het Emmy-winnende team achter Our Great National Parks) laat zien hoe bijzonder deze verbindingen kunnen zijn.

15079 Cate Blanchett

Van Angola tot Nieuw-Zeeland en tientallen landen daartussenin komen filmmakers, natuurfotografen en onderzoekers samen om het wonderlijke tapijt van wezens en ecosystemen in beeld te brengen die het bestaan op aarde in stand houden - en die ernstig bedreigd worden door menselijke activiteiten.

Als de stem die je door de wereldomspannende wonderen van de planeet leidt je bekend in de oren klinkt, dan is daar een goede reden voor. De vierdelige documentaireserie wordt verteld door de met een Academy Award bekroonde actrice Cate Blanchett (foto boven).

"We vonden het heel natuurlijk dat zij met autoriteit over het onderwerp zou spreken," vertelde uitvoerend producent James Honeyborne aan Netflix, eraan toevoegend dat Blanchett een bijzondere ervaring in de serie had. "Ze is imker, dus ze heeft een natuurlijke affiniteit met het onderwerp en weet veel over ecologie.

Our Living World gaat op woensdag 17 april in première op Netflix.

Hieronder kun je een poster en trailer bekijken voor Our Living World.

15079 poster Our Living World
Video on youtube
Vorige aflevering
Road to Recovery
Road to Recovery
01x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Our Living World