Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

BBC One vernieuwt Our Girl

Our Girl, de Britse dramaserie, is vernieuwd met een derde seizoen en die zal in 2017 van start gaan. Michelle Keegan zal terugkeren als Georgie Lane. Keegan zei: “Ik ben zo blij dat we terugkeren met nog een seizoen omdat ik denk dat er absoluut nog meer te vertellen valt over Georgie. De reactie op de serie is overweldigend en ik ben echt iedereen dankbaar die er naar kijkt en het steunt. Het was een geweldige ervaring om te filmen met een ongelofelijke groep mensen en ik kan niet wachten om het nog een keer over te mogen doen.”


Het eerste seizoen van Our Girl ging op 24 maart 2013 in première en had gemiddeld 5,24 miljoen kijkers over zes afleveringen. Het tweede seizoen had vijf afleveringen en ging van start op 7 september 2016. De eerste drie afleveringen had 5,41 miljoen kijkers gemiddeld. Kijkers en critici waren over het algemeen positief tot zeer positief over de serie. In België en Frankrijk is de serie uitgezonden onder de naam Molly, une femme au combat en in Duitsland kreeg het de titel Eine Frau an der Front.

Heb jij al gekeken naar Our Girl?


Michelle Keegan
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
06 okt 2016 16:26 -
Nog nooit van deze serie gehoord, maar naar dit gelezen te hebben, ben ik begonnen met kijken. Hopen dat ik blijf kijken!
Reageer
Our Girl