Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen Netflix-serie Outer Banks

Netflix heeft een startdatum vastgesteld voor het derde seizoen van de populaire young adult-dramaserie Outer Banks.

De serie, gecreƫerd en geproduceerd door Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke, volgt een groep tieners die bekend staan als de Pogues en volwassen worden in de Outer Banks van North Carolina. Het derde seizoen begint als de Pogues aanspoelen op een onbewoond eiland dat, voor een kort moment, een idyllisch thuis lijkt, nadat ze een gouden schat hebben gevonden (en verloren) en hun woonplaats zijn ontvlucht.

Outer Banks

De nieuwste bewoners van het eiland, officieel "Poguelandia" genoemd, brengen hun dagen door met vissen, zwemmen en genieten van de zorgeloze levensstijl van hun tijdelijke woning. Maar het gaat snel mis voor John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey), Pope (Jonathan Daviss), JJ (Rudy Pankow) en Cleo (Carlacia Grant) als ze opnieuw verwikkeld raken in een race om de schat, letterlijk rennend voor hun leven. Ze zijn blut en ver van huis, ze kunnen niemand vertrouwen, Ward (Charles Esten) en Rafe (Drew Starkey) zijn hongerig naar wraak, en er is een meedogenloze Caribische Don die niets uit de weg gaat om de premie te vinden. Was de schat ooit binnen hun bereik? Of was het allemaal een val om hen voor eens en altijd te stoppen? Hoe dan ook, het is de Pogues tegen de wereld - en de enige uitweg is samen.

De Pates en Burke merken op dat "de inzet steeds hoger wordt" voor The Pogues in seizoen drie, omdat ze "zich realiseren dat hun avonturen in de eerste twee seizoenen slechts de opmaat waren voor de grootvader van alle schattenjachten.

"De cast is in het echte leven vrijwel vanaf het begin goede vrienden geweest, en het is zo bevredigend om die banden te zien verdiepen in de jaren dat we aan de serie hebben gewerkt," voegen de makers van Outer Banks eraan toe. "Ze zijn echt Pogues for Life."

In Outer Banks spelen ook Austin North, Cullen Moss, Julia Antonelli, Caroline Arapoglou, E. Roger Mitchell, Charles Halford, Elizabeth Mitchell en Andy McQueen.

Vanaf donderdag 23 februari is het derde seizoen van Outer Banks te zien.
Video on youtube
Vorige aflevering
Secret of the Gnomon
Secret of the Gnomon
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outer Banks