Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Outer Banks vernieuwd met vierde seizoen

Het derde seizoen van Outer Banks komt later deze week naar Netflix, maar kijkers kunnen er zeker van zijn dat er meer komt.

De streamingdienst kondigde tijdens een fan-evenement voor de serie in Californië in het weekend een vervroegde verlenging van het vierde seizoen aan.

Met in de hoofdrollen Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten en Drew Starkey, volgt de serie een groep vrienden op zoek naar een schat. In het derde seizoen lijdt de groep schipbreuk op een onbewoond eiland.

Outer Banks

Netflix onthulde meer over de verlenging en terugkeer van de serie in een persbericht:

"Live vanaf het podium in Huntington Beach, CA tijdens Netflix's Poguelandia, een door fans gevoed, meeslepend muziekevenement, hebben Outer Banks castleden Chase Stokes (John B. ), Madelyn Cline (Sarah), Madison Bailey (Kiara), Jonathan Daviss (Pope), Carlacia Grant (Cleo), Rudy Pankow (JJ), Austin North (Topper) en Drew Starkey (Rafe) de fans verrast door een verlenging van seizoen vier aan te kondigen aan de vooravond van het debuut van het derde seizoen van de succesvolle serie.

Fans werden ook getrakteerd op een speciale negen minuten durende preview van seizoen drie, dat aanstaande donderdag 23 februari wereldwijd alleen op Netflix in première gaat.

Mede-bedenkers/ Showrunners / Uitvoerende producenten Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke, die terugkeren voor het vierde seizoen, zeiden: "Poguelandia tot leven zien komen was niets minder dan spectaculair. De Pogues beleven het avontuur van hun leven, en we mogen nu nog meer wendingen in kaart brengen terwijl de joyride doorgaat in seizoen vier van Outer Banks. Dank aan Netflix, onze cast en de geweldige fans die dit mogelijk hebben gemaakt."

Outer Banks

Details en aanvullende informatie over het vierde seizoen zullen op een later tijdstip worden gedeeld.

De succesvollw serie behield wereldwijd de #1 plek in Netflix's Top 10 Engelse TV lijst voor de vier weken na de lancering van het tweede seizoen op 30 juli 2021 en in de Top 10 voor zes weken; het bereikte de Top 10 in 74 landen.

OVER HET DERDE SEIZOEN:

Synopsis: Na het verlies van het goud en het vluchten van de Outer Banks, vindt seizoen drie de Pogues aangespoeld op een onbewoond eiland dat, voor een kort moment, een idyllisch thuis lijkt. Officieel 'Poguelandia' genoemd, brengen de nieuwste bewoners van het eiland hun dagen door met vissen, zwemmen en genieten van de zorgeloze levensstijl van hun tijdelijke onderkomen.

Maar het gaat snel mis voor John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ en Cleo als ze opnieuw verwikkeld raken in een race om de schat, letterlijk rennend voor hun leven. Ze zijn blut en ver van huis, ze kunnen niemand vertrouwen, Ward en Rafe zijn uit op wraak, en er is een meedogenloze Caribische Don die niets uit de weg gaat om de premie te vinden. Was de schat ooit binnen hun bereik? Of was het allemaal een val om hen voor eens en altijd te stoppen? Hoe dan ook, het is de Pogues tegen de wereld - en de enige uitweg is samen.

Verschijningsdatum: 23 februari 2023

Makers/Uitvoerende producenten/Schrijvers: Jonas Pate, Josh Pate, Shannon Burke.

Cast / Personages: Chase Stokes (John B.), Madelyn Cline (Sarah Cameron), Madison Bailey (Kiara), Jonathan Daviss (Pope), Rudy Pankow (JJ), Austin North (Topper), Drew Starkey (Rafe), Carlacia Grant (Cleo) en Charles Esten (Ward Cameron) met Cullen Moss (Shoupe), Julia Antonelli (Wheezie Cameron), Caroline Arapoglou (Rose Cameron), E. Roger Mitchell (Heyward), Charles Halford (Big John), Elizabeth Mitchell (Limbrey), Andy McQueen (Carlos Singh)."
Vorige aflevering
Secret of the Gnomon
Secret of the Gnomon
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outer Banks