Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser voor vierde seizoen van Outer Banks

Outer Banks, Netflix' hitserie over schatzoekende tieners, keert terug voor seizoen vier en de streamer heeft een eerste blik en meer details bekendgemaakt.

Het YA-drama draait om een groep tieners uit de arbeidersklasse, de Pogues, wier leven in de Outer Banks in North Carolina voor altijd verandert als ze aanwijzingen ontdekken die hen naar een fortuin aan verborgen schatten kunnen leiden. De serie is een van de beste tienerseries op Netflix en balanceert de hoge inzet en het commentaar op ongelijkheid in rijkdom met het gevoel voor avontuur en de vertederende band tussen de hoofdrolspelers. Alles wat bevestigd is over seizoen vier geeft aan dat deze balans de kern van de serie zal blijven.

Outer Banks

Interviews, aankondigingen en de informatie uit de finale van seizoen drie vormen samen een beeld van wat Outer Banks seizoen vier eruit zal zien. Het nieuwe seizoen vindt 18 maanden na de gebeurtenissen van seizoen drie plaats en wordt door medeschepper Josh Pate beschreven als een soort nieuwe start. Hij zegt: "We denken over de eerste drie (seizoenen) als een trilogie, en dan beginnen we nu opnieuw aan een (ander soort) trilogie" (via TUDUM). Het vierde seizoen moet nog een aantal slepende mysteries oplossen en kijkers hebben een aantal Outer Banks theorieën na seizoen drie, maar de cast en de toon die het een succes maakten keren terug om antwoorden te geven.

Een optreden van John B acteur Chase Stokes bij TUDUM bracht het laatste nieuws over Outer Banks seizoen vier. De TUDUM-toespraak van Stokes bevestigde dat Outer Banks seizoen vier bijna in productie is, en hij was rechtstreeks van de set gevlogen om zijn toespraak te houden. Dit was echter niet de grootste verrassing van het evenement, want Stokes rondde zijn toespraak af met een teaser trailer voor seizoen vier. De reactie van de fans op zijn hele toespraak onderstreept de populariteit van de serie. Terwijl Stokes een aantal van de belangrijkste plotlijnen van het derde seizoen opsomde, kwam de luidste reactie toen hij de langverwachte romantische paring van Outer Banks personages JJ en Kiara besprak. De toespraak toont de blijvende aantrekkingskracht van Outer Banks en bewijst dat Netflix zeker het recht had om een vierde seizoen te bestellen.

De aankondiging dat Outer Banks was vernieuwd met een vierde seizoen kwam veel eerder dan verwacht. Tijdens de viering van de op handen zijnde release van Outer Banks seizoen drie in 'Poguelandia', kondigde Chase Stokes op het podium aan dat Outer Banks was vernieuwd met een vierde seizoen nog voordat seizoen drie op het scherm was verschenen. Zo'n vroege vernieuwing toont aan dat Netflix veel vertrouwen heeft in de serie, maar de kijkcijfers van seizoen drie rechtvaardigden zeker hun gok. Niet alleen nam Outer Banks bij de release de eerste plaats in op de Engelstalige top 10 van Netflix, maar het wist ook meer kijkcijfers binnen te halen dan de volgende vier programma's op de lijst bij elkaar (via Variety).

Bekijk hieronder de teaser van het vierde seizoen van Outer Banks.
Video on youtube
Vorige aflevering
Secret of the Gnomon
Secret of the Gnomon
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outer Banks