Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Er zijn vijf nieuwe castleden toegevoegd voor het tweede seizoen van Outer Range

Enige tijd geleden werd Outer Range vernieuwd voor een tweede seizoen door Prime Video. Inmiddels zijn er een aantal nieuwe castleden bekend gemaakt.

Opnames voor het tweede seizoen van Outer Range zijn momenteel in volle gang en vijf nieuwe gezichten zijn toegevoegd aan de cast van de Prime Video-serie. Christian James, Megan West, Daniel Abeles, Kimberly Guerrero en Monette Moio hebben zich bij de cast gevoegd in terugkerende rollen. Deadline onthulde dat karakterbeschrijvingen voor de nieuwe personages nog geheim worden gehouden.

De serie volgt een boer uit Wyoming, Royal Abbott (Josh Brolin, Marvel's What If...?), die vecht voor zijn grond en zijn gezin. Hij ontdekt een mysterieuze, zwarte leegte in zijn wei na de komst van een zekere Autumn (Imogen Poots, I Know This Much Is True), een zwerver met een connectie met de ranch van de Abbott's. Terwijl de familie Abbott de verdwijning van hun schoondochter Rebecca (Kristen Connolly, House of Cards (2013)) moet verwerken, worden ze verder naar de afgrond geduwd wanneer een rivaliserende familie, de Tillersons, hun land probeert over te nemen.

Outer Range

Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie en Will Patton spelen ook een hoofdrol in de Prime Video-serie. Josh Brolin deelde onlangs dat seizoen twee een andere richting zal uitgaan dan het eerste seizoen. Wat hij hier precies mee bedoelt ging hij niet dieper op in. Hij roept dit waarschijnlijk naar aanleiding van het wisselende ontvangst van het eerste seizoen. Een premièredatum voor Outer Range seizoen twee zal later worden aangekondigd.
Vorige aflevering
The End of Innocence
The End of Innocence
02x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Spheric
03 Mei 2023 09:45 -
Ik vond dat eerste seizoen anders wel super! Traag met veel stemming en mysterie. De muziek en soundtrack waren ook top. Vrees een beetje dat ze in het 2e seizoen wat te commercieel zullen willen doen :-(
Reageer
Outer Range