Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum voor het tweede seizoen van Prime Video's Outer Range

Startdatum voor het tweede seizoen van Prime Video's Outer Range

Outer Range van Prime Video krijgt een startdatum en first-look foto's voor het tweede seizoen van de mysterieserie.
Outer Range volgt rancher Royal Abbott (Josh Brolin) die vecht voor zijn land en familie na het ontdekken van een onpeilbaar fenomeen aan de rand van de wildernis van Wyoming - een donkere leegte.

Het mysterie rond de leegte op de westelijke weide van de ranch wordt in seizoen twee verdiept, als Royal en zijn vrouw Cecelia (Lili Taylor) worstelen om hun gezin bij elkaar te houden in de nasleep van de verdwijning van hun kleindochter. De inzet is hoger voor de Abbotts, die nu op meerdere fronten bedreigd worden.

14982 Outer Range s2 foto 1

Prime Video heeft de terugkeer van Outer Range seizoen twee gepland voor donderdag 16 mei, met alle zeven afleveringen. Er zijn al eerste foto's vrijgegeven die je hierboven en onderaan dit nieuwsbericht kunt vinden. Seizoen twee komt van showrunner en uitvoerend producent Charles Murray.

Naast Brolin en Taylor spelen ook Imogen Poots, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie en Will Patton mee. Zoals in april werd onthuld, zullen Christian James, Megan West, Daniel Abeles, Kimberly Guerrero en Monette Moio dit seizoen terugkerende rollen hebben.

Outer Range wordt geproduceerd door Charles Murray, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Ernest McNealey, Josh Brolin, Tony Krantz, Heather Rae en Jon Paré. Brolin maakt zijn regiedebuut in de voorlaatste aflevering van dit seizoen.

Hieronder kun je nog meer first-look foto's bekijken voor Outer Range seizoen twee.

14982 Outer Range s2 foto 2

14982 Outer Range s2 foto 3

14982 Outer Range s2 foto 5

14982 Outer Range s2 foto 6

14982 Outer Range s2 foto 7

14982 Outer Range s2 foto 8

14982 Outer Range s2 foto 9

14982 Outer Range s2 foto 10
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Spheric
15 maart 2024, 16:28
Cool. Zat ik op te wachten. Nu nog eens seizoen 1 herbekijken!
0
Log in om een reactie achter te laten