Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Outlander onthult teaser-trailer voor het zesde seizoen

"Het begint", zegt Claire Fraser (Caitriona Balfe) terwijl de Revolutionaire Oorlog in de Nieuwe Wereld losbarst en oude onderdrukkers nieuwe vijanden hebben in het komende zesde seizoen van Outlander.

"Het is bijna hier", voegt de vrouw, die de eeuwen en de oceanen heeft overgestoken, toe voor de start van het zesde seizoen dat begin 2022 wordt verwacht.

11486 Outlander

Outlander seizoen zes is vertraagd door de pandemie en nu eindelijk voltooid. Het zesde seizoen zal bestaan ​​​​uit acht afleveringen, inclusief de eerste aflevering van 90 minuten. Seizoen zes is gebaseerd op Gabaldon's boek A Breath of Snow and Ashes dat zich richt op de pogingen van Claire en haar geliefde Jamie (Heughan) om zich in vrede te vestigen en te gedijen in het koloniale Amerika - geen gemakkelijke taak, zowel in de Schotse hooglanden als in North Carolina niet.

De productie van een zevende seizoen van Outlander moet binnenkort beginnen, heeft Starz gezegd, het zal zestien afleveringen krijgen en waarschijnlijk eind 2022/begin 2023 te zien zijn.

Video on youtube
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander