Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede helft van Outlander seizoen zeven krijgt startdatum en trailer

Als onderdeel van de World Outlander Day-viering, heeft Starz de start voor de tweede helft van Outlander seizoen zeven vastgesteld op het einde van het jaar.

Outlander is momenteel ook in productie voor een achtste en laatste seizoen van tien afleveringen. De nieuwe cast bestaat uit Kieran Bew (foto links), die Captain Charles Cunningham speelt, een gepensioneerde Britse soldaat; Frances Tomelty (foto middem), die zijn moeder, Elspeth Cunningham speelt; en Carla Woodcock (foto rechts), die de rol van Amaranthus Grey op zich neemt, een nieuw lid van de Grey familie.

15470 Kieran Bew, Frances Tomelty en Carla Woodcock

Op vrijdag 22 november gaat de tweede helft van Outlander seizoen zeven van start. Nieuwe afleveringen verschijnen wekelijks op vrijdag om middernacht op de Starz app, Starz streaming en on-demand. Op lineaire basis zullen nieuwe afleveringen beginnen om 20.00 uur op Starz in de VS.

In seizoen zeven deel 2 verlaten Claire (Caitríona Balfe), Jamie (Sam Heughan) en Young Ian (John Bell) de kolonies en komen aan in hun geliefde thuisland: Schotland. De gevaren van de Revolutionaire Oorlog dwingen hen te kiezen tussen het bijstaan van degenen van wie ze houden en het vechten voor het land dat ze tot hun nieuwe thuis hebben gemaakt.

Ondertussen worden Roger (Richard Rankin) en Brianna (Sophie Skelton) geconfronteerd met nieuwe vijanden door de tijd heen en moeten ze vechten tegen de krachten die hun familie uit elkaar dreigen te trekken. Terwijl loyaliteiten veranderen en pijnlijke geheimen aan het licht komen, wordt het huwelijk van Jamie en Claire op de proef gesteld als nooit tevoren. Kunnen de MacKenzies en Frasers de weg naar elkaar terugvinden, terwijl hun liefde hen over oceanen en eeuwen bindt?

Naast Balfe, Heughan, Skelton, Rankin en Bell speelt in Outlander ook David Berry als Lord John Grey, Charles Vandervaart als William Ransom, Izzy Meikle-Small als Rachel Hunter en Joey Phillips als Denzell Hunter.

Matthew B. Roberts, Ronald D. Moore, Maril Davis, Toni Graphia, Luke Schelhaas, Andy Harries, Jim Kohlberg, Caitríona Balfe en Sam Heughan zijn de uitvoerende producenten van Outlander, dat wordt geproduceerd door Tall Ship Productions, Left Bank Pictures en Story Mining & Supply Company, in samenwerking met Sony Pictures Television.

De Outlander-televisieserie is geïnspireerd op de internationale bestsellers van Diana Gabaldon, waarvan wereldwijd naar schatting 50 miljoen exemplaren zijn verkocht.
Video on youtube
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander