Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Starz deelt eerste foto's van tweede deel Outlander seizoen zeven en eerste blik op Blood of My Blood

Droughtlander nadert eindelijk zijn einde!

Het tweede deel van Outlander seizoen zeven gaat op vrijdag 22 november van start op Starz met wekelijks nieuwe afleveringen op vrijdag om middernacht via de officiële netwerk app en on-demand. Via lineair zullen nieuwe afleveringen om 20.00 uur in de VS verschijnen.

15689 Outlander s7 foto 1

In afwachting van de nieuwe afleveringen zijn er zes nieuwe foto's verschenen waarin Claire (Caitríona Balfe), Jamie (Sam Heughan) en de anderen voor het eerst sinds seizoen drie terugkeren naar Schotland. Je vindt de beelden hierboven en onderaan dit nieuwsbericht.

Na de eerste helft van Outlander seizoen zeven verlaten Claire, Jamie en Young Ian (John Bell) de koloniën en komen aan in hun geliefde thuisland: Schotland. De gevaren van de Revolutionaire Oorlog dwingen hen om te kiezen tussen het bijstaan van degenen van wie ze houden en het vechten voor het land dat ze tot hun nieuwe thuis hebben gemaakt.

Ondertussen worden Roger (Richard Rankin) en Brianna (Sophie Skelton) geconfronteerd met nieuwe vijanden door de tijd heen en moeten ze vechten tegen de krachten die hun familie uit elkaar dreigen te trekken. Terwijl loyaliteiten veranderen en pijnlijke geheimen aan het licht komen, wordt het huwelijk van Jamie en Claire op de proef gesteld als nooit tevoren. Kunnen de MacKenzies en Frasers de weg naar elkaar terugvinden, terwijl hun liefde hen over oceanen en eeuwen bindt?

Naast Balfe, Heughan, Skelton, Rankin en Bell bestaat de cast ook uit David Berry als Lord John Grey, Charles Vandervaart als William Ransom, Izzy Meikle-Small als Rachel Hunter en Joey Phillips als Denzell Hunter.

Naast de acht resterende afleveringen in seizoen zeven is Outlander momenteel in productie voor een achtste en laatste seizoen van tien afleveringen. De Outlander televisieserie is geïnspireerd op de gelijknamige internationale bestsellers van Diana Gabaldon.

Op het front van de prequel-serie deelt Starz een voorproefje van de ouders van Claire en Jamie in de Schotse Hooglanden in de vroege 18e eeuw. Het eerste seizoen van Outlander: Blood of My Blood is momenteel in Schotland in productie en wordt in 2025 uitgezonden.

De serie verkent de levens en relaties van Claire's ouders, Julia Moriston (Hermione Corfield) en Henry Beauchamp (Jeremy Irvine) en Jamie's ouders, Ellen MacKenzie (Harriet Slater) en Brian Fraser (Jamie Roy). Deze twee parallelle liefdesverhalen spelen zich af in twee verschillende tijdsperioden.

Matthew B Roberts is showrunner en uitvoerend producent voor beide series. Ronald D. Moore, Maril Davis en Jim Kohlberg zijn ook uitvoerend producent voor beide series. Moore en Davis ontwikkelden Outlander voor televisie, onder hun productie naam Tall Ship Productions.

Toni Graphia, Luke Schelhaas, Andy Harries, Caitríona Balfe en Sam Heughan zijn ook uitvoerend producent bij Outlander, dat wordt geproduceerd door Tall Ship Productions, Left Bank Pictures, Story Mining & Supply Company en Sony Pictures Television.

Outlander: Blood of My Blood wordt geproduceerd door Tall Ship Productions, Story Mining & Supply Company en Sony Pictures Television.

Hieronder de foto's van Outlander seizoen zeven deel twee.

15689 Outlander s7 foto 2

15689 Outlander s7 foto 3

15689 Outlander s7 foto 4

15689 Outlander s7 foto 5

15689 Outlander s7 foto 6

Hieronder de foto's van Outlander: Blood of My Blood.

15689 Outlander: Blood of My Blood foto 1

15689 Outlander: Blood of My Blood foto 2

15689 Outlander: Blood of My Blood foto 3

15689 Outlander: Blood of My Blood foto 4
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Ferron
17 jul 2024 15:14 -
Ik hoop dat ze er een mooi einde aan maken. De eerste seizoen konden mij meer boeien dat de laatsten. Dus hopelijk eindigt het met een knaller.
Reageer
Outlander