Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Outlander - nieuws uit Schotland: deel tien

Nieuws over Outlander, met dit keer: een nieuwe trailer, castingnieuws en heel veel nieuwe foto's.

***LET OP***
Dit artikel kan spoilers bevatten als je seizoen drie nog niet hebt gezien




***NUMMER TIEN***
Welkom bij deze tiende 'Nieuws uit Schotland', en bedankt dat je hem weer leest. Dit keer komt het nieuws iets later. Want, zo gebeurt er niets in Schotland en zo komt er ineens veel nieuws. Zo zie je maar, nieuws gaat altijd door, ook al ben je op vakantie. Dus ik reis snel van Italië terug naar Schotland en ga jullie vertellen wat daar allemaal gaande is.

***TRAILER***
Eindelijk is hij er, de nieuwe, of eigenlijk eerste trailer van Outlander seizoen vier.

Video on youtube


In de trailer zijn meteen een aantal nieuwe gezichten te zien, die nog nooit eerder te zien waren in Outlander, maar van wie de namen al genoemd werden in eerdere nieuwsberichten. Zo zien we Ed Speleers als Bonnet, die volgens Sam Heughan een wredere rol zal spelen dan Black Jack Randall.

Wie de trailer meerdere malen bekijkt, ziet ook de stenen weer terug komen. De boeklezers weten wat er staat te gebeuren, de 'alleen serie-kijkers' moeten nog even geduld hebben en mogen hun fantasie de vrije loop laten.

In seizoen vier spoelen Jamie en Claire, nadat deze schipbreuk hebben geleden, aan op een strand in Amerika. Daar vinden ze hun weg naar North-Carolina, waar zij, zoals altijd, vele avonturen en gevaren zullen beleven. Achterover leunen en relaxen is er ook in dit seizoen niet bij.


***DATUM SEIZOEN VIER***
Het aftellen kan beginnen. Op 4 november 2018 zal Starz de eerste aflevering van het vierde seizoen uit gaan zenden. Of Ziggo (of een andere streamingsdienst) het vierde seizoen van Outlander direct na Amerika gaat uitzenden, is op dit moment nog onbekend.



***NIEUWE FOTO'S EN VIDEO'S***
Gelukkig duurt de Droughtlander nu niet meer zo lang. Daardoor komen er steeds meer nieuwe foto's en video's online. Dat maakt het wachten iets dragelijker.
De website Entertainment Weekly (EW) kwam in augustus met nieuwe foto's van John Bell (Young Ian). Hierop is hij samen met zijn hond Rollo te zien.


Ook verscheen er een nieuwe foto van Bree en Roger, wat aangeeft dat wij ook hen weer terug gaan zien in het vierde seizoen.


Naast de foto's kwam John Bell ook nog met een rondleiding op de set van Outlander.



***Netflix Nederland - seizoen drie***
Ik kan er heel kort en krachtig over zijn. Nee, er is nog steeds geen startdatum voor seizoen drie op Netflix. Het enige wat ze bekend maken is dat de serie na de zomer komt. In Amerika is seizoen drie afgelopen week toegevoegd aan Netflix. We blijven hoop houden dat het wachten op seizoen drie snel voorbij is. Op 19 september 2018 zal seizoen drie, met Nederlandse ondertiteling, in Nederland te koop zijn. Op dit moment is alleen de importversie te bestellen in Nederland.



Mocht er nieuws zijn, dan meld ik me natuurlijk direct bij jullie. Voor nu laat ik jullie even genieten van een fragment uit de show After Hours met Josh Horowitz. Een van mijn meest favoriete fragmenten van Sam Heughan en Caitriona Balfe, dat zich niet afspeelt in de achttiende eeuw, maar gewoon op de bank van de relatietherapeut.

Video on youtube
Vorige aflevering
Turning Points
Turning Points
07x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outlander