Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Het vierde en allerlaatste seizoen van Ozark voegt twee castleden toe

Het vierde en allerlaatste seizoen van Ozark voegt twee castleden toe

Veronica Falcón en Ali Stroker krijgen terugkerende rollen in het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie Ozark.
Falcón (Queen of the South, foto onder) speelt Camila Elizonndro. Ze is de zus van drugskartelleider Omar Navarro (Felix Solis, Ten Days in the Valley), wiens zoon Javi Elizonndro (Alfonso Herrera, Sense8) van plan is het kartel van zijn oom over te nemen. Zodra ze haar lang sluimerende ambitie erkent, werkt Camila stilletjes achter de schermen om een ​​formidabele speler te worden in het drugsimperium van haar familie.



Stroker (The Glee Project, foto onder) zullen we gaan zien als Charles-Ann, een oude vriend van Ruth's (Julia Garner) moeder die haar een handje helpt als ze wat hulp nodig heeft. Naast Jason Bateman en Julia Garner heeft Ozark hoofdrollen voor Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, John Bedford Lloyd en Joseph Sikora.

Chris Mundy keert terug als showrunner, schrijver en uitvoerend producent voor seizoen 4. Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey en Bill Dubuque zullen ook optreden als uitvoerend producenten. Laura Linney zal optreden als co-executive producer.



Ozark, gecreëerd door Bill Dubuque en Mark Williams, is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en volgt de reis van de familie Byrde van hun normale leven in de buitenwijken van Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks in Missouri. De serie onderzoekt kapitalisme, gezinsdynamiek en overleven door de ogen van (alles behalve) gewone Amerikanen.

Wanneer het vierde en allerlaatste seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

matseat
30 juni 2021, 10:34
mooi kijk ernaar uit seizoen4
0
petra1
22 juli 2021, 15:00
yes, eindelijk...maar wanneer
0
Log in om een reactie achter te laten