Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ vernieuwt Palm Royale met een tweede seizoen

Kristen Wiig keert terug naar het zonnige Palm Beach, want Apple TV+ heeft Palm Royale vernieuwd met een tweede seizoen.

Palm Royale is losjes gebaseerd op Juliet McDaniel's roman Mr. and Mrs. American Pie en wordt geproduceerd door Apple Studios. Het is een echt underdogverhaal dat Maxine Simmons (Wiig) volgt in 1969 terwijl ze probeert door te breken in de high society van Palm Beach.

Gewapend met prachtige ensembles en accessoires en haar gevatte humor probeert Maxine de ondoordringbare grens tussen de rijken en de minder bedeelden te overschrijden. De dramedy stelt dezelfde vraag: Hoeveel van jezelf ben je bereid op te offeren om te krijgen wat iemand anders heeft?

Palm Royale

"We zijn zo enthousiast over seizoen twee," zegt uitvoerend producent Dern. "Jayme en ik [met Jaywalker Pictures] dromen al zo lang van dit project in de hoop dat het publiek heerlijk plezier zou beleven aan de radicale rit die de wereld van Palm Royale is. We kunnen allemaal niet wachten om te beginnen."

Tijdens Deadline's Contenders TV-evenement in april deelde Wiig meer inzicht in haar personage.

"Maxine is erg ambitieus en zal nergens voor stoppen om te krijgen wat ze wil, maar die draai van het zo zonnig en positief zijn terwijl ze het doet, zorgt ervoor dat je denkt, 'Wacht ik denk dat ik haar mag,'" zei ze. "We wilden haar sympathiek maken, ook al deed ze dingen die niet zo sympathiek waren."

De ensemblecast van het eerste seizoen bestaat verder uit Laura Dern, Allison Janney, Ricky Martin, Josh Lucas, Leslie Bibb, Amber Chardae Robinson, Mindy Cohn, Julia Duffy en Kaia Gerber. Bruce Dern en Carol Burnett spelen een gastrol. Terugkerende acteurs moeten nog bekend worden gemaakt.

Abe Sylvia is schrijver, uitvoerend producent en showrunner van Palm Royale onder de vlag van zijn Aunt Sylvia's Moving Picture Company. Naast Sylvia zijn de uitvoerende producenten Dern, Wiig, Jayme Lemons voor Jaywalker Pictures, Katie O'Connell Marsh, Tate Taylor en John Norris voor Wyolah Films, Sharr White, Sheri Holman en Boat Rocker.
Vorige aflevering
Maxine Throws a Party
Maxine Throws a Party
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Palm Royale