Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Amazon cancelt Panic na het eerste seizoen

Er komt geen tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Panic. Amazon Prime Video heeft besloten de serie te beëindigen.

Panic ging dit jaar 28 mei in première. Voor het eerste seizoen werden er tien afleveringen besteld van Panic. Bij deze tien afleveringen zal het ook blijven. Amazon Prime Video heeft besloten de serie te beëindigen. Volgens de streamingservice kunnen de kijkers tevreden zijn met het einde, omdat het eerste seizoen om één competitie draait. Camron Jones (The Purge), Ray Nicholson (Mayans MC (2018)) en Olivia Welch (Unbelievable) vervullen de hoofdrollen en zullen dus niet meer terugkeren in hun rol.

Panic speelt zich af in een afgelegen plattelands stadje, waar elk jaar de afstudeerklassen hun levens riskeren in een illegaal spel. Het spel kan je leven veranderen en is een kans om te ontsnappen. Een anonieme jury dwingt de spelers een reeks uitdagingen aan te gaan, waarbij ze geconfronteerd worden met hun diepste angsten. De serie is gebaseerd op een verhaal van Lauren Oliver.

Video on youtube
Vorige aflevering
Joust
Joust
01x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Mo_Oever
08 aug 2021 11:21 -
Jammer! Vond het een goeie serie. Daarentegen hadden ze er wel meer uit kunnen halen en dat had ik graag in een 2e seizoen gezien. Maar helaas..
Reageer
Panic