Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix onthult trailer voor Koreaanse sciencefictionserie Parasyte: The Grey

Netflix onthult trailer voor Koreaanse sciencefictionserie Parasyte: The Grey

Netflix heeft de trailer onthuld van de Koreaanse sciencefictionserie Parasyte: The Grey.
Parasyte: The Grey volgt Su-in (gespeeld door Jeon So-nee), een jonge vrouw die gevangen zit in een oorlog tussen mensen en parasitaire wezens.

De trailer opent met Su-in die wakker wordt in een ziekenhuis na een vermoedelijk auto-ongeluk. De autoriteiten vermoeden echter dat er een meer sinistere oorzaak is. "Ik ben de parasiet in jou. Als we ons niet hadden verenigd, waren we allebei gestorven," klinkt een stem.

Parasyte: The Grey

Een team genaamd 'The Grey', onder leiding van Jun-kyung (Lee Jung-hyun), gaat op pad om de parasitaire organismen uit te roeien. Koo Kyo-hwan speelt ook mee als Seol Kang-woo, die op jacht gaat naar de parasieten om zijn vermiste zus terug te vinden.

De serie is gebaseerd op de best verkochte manga Parasyte van Hitoshi Iwaaki, waarvan meer dan 25 miljoen exemplaren zijn verkocht in meer dan dertig regio's en landen. In Netflix' live-action adaptatie speelt het verhaal zich af in Korea.

Regisseur Yeon noemde de manga een van de grootste invloeden in zijn filmcarrière: "Voor mij gaat Parasyte over samenleven, dus ik wilde dat Parasyte: The Grey dit thema zou weerspiegelen. Ik vroeg me af of mensen vreedzaam konden samenleven met andere organismen of mutanten zoals zijzelf."

Manga-bedenker Iwaaki voegde daaraan toe: "Ik had het gevoel dat de makers van Parasyte: The Grey het originele werk zeer respecteerden. Tegelijkertijd zag ik unieke creatieve vertakkingen en ideeën door de serie heen en genoot ik ervan als zowel de oorspronkelijke auteur als een echt 'publiekslid'."

Netflix heeft verschillende manga's bewerkt tot live-actieseries, waaronder One Piece (2023), die in augustus 2023 in première ging. De serie stond drie weken achter elkaar bovenaan de Global charts voor Engelstalige series van de streamer, met 75,5 miljoen bekeken uren in die tijd. Netflix heeft bevestigd dat de serie wordt vernieuwd met een tweede seizoen.

Hieronder kun je de trailer voor Parasyte: The Grey bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten