Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC vernieuwd Community, 30 Rock en Parenthood

De Amerikaanse zender NBC heeft drie series verlengd. Het gaat om de series Community, 30 Rock en Parenthood.

Community is vernieuwd voor een vierde seizoen. Dit seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen en als de kijkcijfers goed zijn zullen er meer afleveringen worden besteld. Het derde seizoen haalt gemiddeld 3,56 miljoen kijkers maar per jaar kijken er minder mensen naar de serie.

30 Rock krijgt een zevende seizoen en zal tevens het laatste seizoen zijn van de serie. Het zevende seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen. Het zesde seizoen haalde gemiddeld 3,04 miljoen kijkers dit terwijl de première nog 4,47 miljoen kijkers haalde.

Parenthood krijgt een vierde seizoen. Dit seizoen zal bestaan uit 15 afleveringen, drie afleveringen minder dan het derde seizoen. De laatste afleveringen van het derde seizoen werd bekeken door 5,16 miljoen kijkers terwijl de première door 6,29 miljoen kijkers trok. De première (seizoen 1) van de serie in 2010 haalde nog 8,1 miljoen kijkers.

Het nieuws komt vlak nadat de zender bekend maakte dat Law & Order: Special Victims Unit een nieuw seizoen kreeg.
Vorige aflevering
May God Bless and Keep You Always
May God Bless and Keep You Always
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
21 Mei 2014 08:09 -
Iemand die bipolair is heeft wel de trekjes die in de serie voorkomen... Voor een normaal mens irritant in het echt en zo ook op tv... Voor een naaste of een persoon met zo een stoornis heel herkenbaar. Toffe serie
Reageer
Parenthood