Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe acteurs gecast voor Videoland-serie Patty over het leven van Patty Brard

Jim Bakkum, Nadja Hüpscher en Chris Peters zijn te zien in Patty, de serie van Videoland over het leven van Patty Brard. Dat maakt de streamingdienst donderdag bekend.

Bakkum (Seinpost Den Haag) speelt René Muthert, een van de ex-partners van Brard. De twee trouwden in 1999 in Las Vegas en waren te zien in de populaire realityserie Patty's Posse. Ze bleven vijf jaar getrouwd en er volgde een vechtscheiding.

14666 Patty

De andere ex-mannen van de tv-persoonlijkheid, Ron Brandsteder en Carlo Nasi, worden gespeeld door Peters (Dirty Lines) en Lorenzo de Moor. Mattijn Hartemink (De Spa) kruipt in de huid van Antoine, de huidige partner van Brard.

Teunie de Brouwer (Dertigers (NL)) en Julia Lammerts (Eén Grote Familie) spelen respectievelijk Marga en José, die samen met Brard de meidengroep Luv' vormden. Hüpscher (Levenslied) speelt de moeder van Brard, Bo Tarenskeen haar vader en Astrid van Eck (Lampje) haar oudere zus Shirley.

Eerder werd al bekend dat zowel Holly Mae Brood (Meisje van plezier) als Eva van de Wijdeven (Celblok H) in de huid van de 68-jarige Brard kruipen. Brood vertolkt Brard in haar jongere jaren, Van de Wijdeven speelt de rol van de presentatrice als ze juist wat ouder is. Ook Brards dochter Priscilla wordt gespeeld door twee actrices. Dewi Welschen is Priscilla als zij nog jong is, Emma Buysse vertolkt de oudere Priscilla.

Patty is vanaf zondag 18 februari te zien. De regie van de serie is in handen van Will Koopman (Oogappels, Gooische vrouwen) en Reinier Smit (Spangas, Noord Zuid).
Vorige aflevering
Patty's posse
Patty's posse
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Patty