Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jennifer Holland onthult wanneer het filmen voor seizoen twee van Peacemaker (2022) gaat beginnen

Jennifer Holland onthult wanneer het filmen voor seizoen twee van Peacemaker (2022) gaat beginnen

Actrice Jennifer Holland maakt DC-fans blij nadat ze onthulde wanneer Peacemaker (2022) seizoen twee begint met filmen.
Nadat een fan Holland op social media vroeg of er een tweede seizoen van de HBO Max-serie met John Cena in de hoofdrol kwam, liet de actrice het positieve nieuws vallen.

"Yessss we beginnen deze zomer met filmen! It's gonna be so gooooood," antwoordde Holland op Instagram.

Peacemaker (2022)

Holland speelt Emilia Harcourt in de DC-serie van James Gunn. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen en verscheen januari 2022.

Danielle Brooks, die Leota Adebayo speelt in de superheldenserie, deelde eerder dat seizoen twee eraan zou komen, maar wist niet zeker wanneer ze zouden beginnen met filmen.

"Het gaat gebeuren", vertelde Brooks op de rode loper van de Critics Choice Awards. "Dat is alles wat ik weet. Het gaat gebeuren. Wanneer? Ik weet het niet zeker."

HBO Max bestelde een tweede seizoen van Peacemaker (2022) vóór de finale van het eerste seizoen na een sterk debuut op het streamingplatform. De serie volgt de escapades van Peacemaker, een rol die Cena speelde in Gunn's film The Suicide Squad uit 2021. Peacemaker is een ijdeltuit die koste wat het kost gelooft in vrede, ongeacht hoeveel mensen hij daarvoor moet doden.

De cast van de serie bestaat ook uit Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Steve Agee en Robert Patrick.

Gunn schreef alle acht afleveringen van Peacemaker (2022) en regisseerde er vijf, waaronder de eerste. Gunn, Peter Safran en Matt Miller zijn de uitvoerende producenten van de serie, met Cena als co-uitvoerend producent en Stacy Littlejohn als adviserend producent.

Peacemaker (2022) is gebaseerd op personages van DC en wordt geproduceerd door Gunn's Troll Court Entertainment en The Safran Company in samenwerking met Warner Bros. Television.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

exZell
15 maart 2024, 09:31
De personages van Chukwudi Iwuji en Robert Patrick hebben seizoen 1 niet overleefd, dus "De cast van de serie bestaat ook uit Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Steve Agee en Robert Patrick " is niet meer helemaal juist...
Toon spoiler
1
Log in om een reactie achter te laten