Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Peacemaker start met filmen en James Gunn deelt setfoto

James Gunn plaagt DC-fans dat Peacemaker seizoen twee officieel aan het filmen is en deelde een foto van de set.

Het DC Studios co-hoofd maakte een foto toen de productie voor de serie met John Cena in de hoofdrol begon.

"Dag 1 S2," postte Gunn op Threads samen met een foto van de helm van Peacemaker.

Bericht van @jamesgunn
Bekijken op Threads



Een fan vroeg hoe hij Peacemaker kon filmen als Superman tegelijkertijd aan het filmen was.

"Het is zaterdag. Pre-shoot," antwoordde Gunn.

Gunn verduidelijkte ook dat hij voor Peacemaker seizoen twee "een aantal afleveringen zou regisseren" zoals tijdens de opnames van zaterdag, "Maar er zijn drie andere geweldige regisseurs die zich bij me aansluiten voor het seizoen."

HBO Max bestelde een tweede seizoen van Peacemaker in de aanloop naar de finale van het eerste seizoen na een sterk debuut op het streamingplatform. De serie volgt de escapades van Peacemaker, een rol die Cena speelde in Gunn's film The Suicide Squad uit 2021. Peacemaker is een ijdele man die koste wat het kost gelooft in vrede, ongeacht hoeveel mensen hij daarvoor moet doden.

De cast van de serie bestaat uit Danielle Brooks, Jennifer Holland, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Steve Agee en Robert Patrick.

Gunn schreef alle acht afleveringen van het eerste seizoen van Peacemaker en regisseerde er vijf, waaronder de eerste. Gunn, Peter Safran en Matt Miller zijn de uitvoerende producenten van de serie, met Cena als co-uitvoerend producent en Stacy Littlejohn als adviserend producent.

Peacemaker is gebaseerd op personages van DC en wordt geproduceerd door Gunn's Troll Court Entertainment en The Safran Company in samenwerking met Warner Bros. Television.
Vorige aflevering
It's Cow or Never
It's Cow or Never
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Peacemaker (2022)