Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rebecca Ferguson gecast tegenover Cillian Murphy in Peaky Blinders-film

Rebecca Ferguson gecast tegenover Cillian Murphy in Peaky Blinders-film

Dune en Mission: Impossible-actrice Rebecca Ferguson is toegevoegd aan de cast van Netflix's aankomende Peaky Blinders film.
Ferguson is de eerste grote naam tegenover de eerder aangekondigde Cillian Murphy. Details over de rol van Ferguson (foto onder) worden nog geheim gehouden.



Zoals vorige maand werd bericht, heeft Netflix groen licht gegeven voor een Peaky Blinders-film waarin Oscarwinnaar Murphy terugkeert in de iconische rol van Tommy Shelby, leider van de gelijknamige gangsterfamilie uit Birmingham.

Tom Harper regisseert naar een script van Peaky Blinders-bedenker Steven Knight. De producenten zijn Caryn Mandabach, Knight, Murphy en Guy Heeley. Uitvoerend producenten zijn Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren en David Mason. De speelfilm wordt gemaakt in samenwerking met BBC Film.

Details over het plot worden nog geheim gehouden, maar Knight vertelde in april dat de film zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. De productie zal naar verwachting dit jaar beginnen.

Ferguson herhaalde onlangs haar rol als Lady Jessica in Denis Villenueve's $712 miljoen dollar opbrengende Dune: Part Two. Ze is ook bekend van haar rol tegenover Tom Cruise in drie Mission: Impossible-films, waaronder Dead Reckoning - Part One, en onlangs heeft ze de productie afgerond van de sciencefictionthriller Mercy van MGM Studios met Chris Pratt.

Ook is bevestigd dat de drukke en veelgevraagde Ferguson de hoofdrol speelt in Kathryn Bigelow's aankomende nog titelloze speelfilm voor Netflix.

Op televisie speelt Ferguson de hoofdrol in het drama Silo van Apple TV+, dat binnenkort de startdatum voor seizoen twee bekend zal maken. Ferguson speelde ook in de historische dramaserie The White Princess van de BBC.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten