Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Peaky Blinders

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Peaky Blinders. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Peaky Blinders
In het Birmingham van 1924 maken de Peaky Blinders de straten onveilig, zij zijn te herkennen aan de scheermesjes die zij in hun petten naaiden. Gangsterbaas Thomas Shelby (Cillian Murphy) stapt in het huwelijksbootje. Maar dit gezinsgeluk betekent niet dat zijn familie, die de beruchte Peaky Blinders bende leidt, in rustiger vaarwater komt. Sterker nog: er raken steeds meer grote criminele partijen betrokken bij de zaken van de bende. Complexe zakenrelaties en familie-intriges leiden ertoe dat Thomas steeds verder het criminele pad op moet gaan om zichzelf en zijn naasten veilig te houden. Maar dat blijkt een moeilijke opgave, als onduidelijk is wie te vertrouwen is en wie niet.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Helen McCrory, Joe Cole, Ned Dennehy, Sophie Rundle, Paul Anderson en Cillian Murphy
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen Peaky Blinders:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Peaky Blinders. Hoofdrolspeler Cillian Murphy heeft een aantal overeenkomsten met medespeler Tom Hardy. Welke overeenkomst behoort niet tot dit rijtje?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Lock and Key
Lock and Key
06x06
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
09 nov 2016 12:46 -
Wat een prachtig boek ik ga er voor en nou duimen maar
Reageer
avatar_anonymous
11 nov 2016 15:24 -
Boek?
Reageer
Peaky Blinders