Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer Penny Dreadful onderweg

Terwijl het eerste seizoen halverwege is, heeft Showtime aangekondigd dat de kritisch toegejuichte drama-horror serie Penny Dreadful een tweede seizoen krijgt. Het tweede seizoen zal tien afleveringen krijgen, twee meer dan in seizoen één. De productie zal weer plaats vinden in Dublin, Ierland, en zoals het er nu uitziet zal het in 2015 uitgezonden gaan worden.

Penny Dreadful is Showtime’s nummer één serie met een gemiddelde van vijf miljoen kijkers per week. En niet alleen in Amerika is de serie een hit. In Groot-Brittannië was Penny Dreadful de op twee na grootste serie op betaaltelevisie.

Sommige van de meest beroemde en meest enge karakters komen aan de oppervlakte in Penny Dreadful, zoals Dr. Frankenstein, Dorian Gray en sommige iconische karakters uit Bram Stokers Dracula.

“Het binnenhalen van Penny Dreadful was een van de makkelijkste beslissingen die ik gemaakt heb”, zei David Nevins, President of Showtime Networks Inc. “De serie heeft een wereldwijd effect, het trekt een groot aantal gepassioneerde kijkers van beide zijden van de Atlantische Oceaan, en meer dan elke andere serie was deze serie een schot in de roos voor kijkers die televisie willen kijken op alle nieuwe manieren die nu beschikbaar zijn. John Logan (uitvoerend producent) heeft een gewaagde epische serie gemaakt die wereldwijd kijkers heeft getrokken die van drama houden maar ook critici en hardcore genre fans die dolenthousiast zijn.”

Timothy Dalton (Scarlett) en Eva Green (Camelot) schitteren in Penny Dreadful samen met Reeve Carney, Rory Kinnear (Southcliff), Harry Treadaway (Meadowlands), Danny Sapani (The Fear), Josh Hartnett (Cracker) en Billie Piper (Doctor Who).

En ga jij kijken naar nog een seizoen Penny Dreadful of niet?

Cast Penny Dreadful
Vorige aflevering
The Blessed Dark
The Blessed Dark
03x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Olga2000
04 okt 2014 18:54 -
Jazeker! Eva Green is fenomenaal!
Reageer
Penny Dreadful