Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler is door HBO Max na drie seizoenen gecanceld

De overgang van EPIX naar HBO Max was voor Pennyworth: The Origin of Batman's Butler uitstel van executie. HBO Max trekt na drie seizoenen de stekker er uit.

Pennyworth onderging na twee seizoenen een overgang van EPIX naar HBO Max. De serie had als enige verandering een naamswijziging ondergaan. Na de naamswijziging en een derde seizoen is de status van Pennyworth's spionagemissie gewijzigd in gecanceld. HBO Max vindt het na drie seizoenen mooi geweest en beëindigd de zoveelste serie in een kort tijdsbestek. Hiermee voegt de dramaserie zich bij andere gecancelde DC-shows Titans (2018) en Doom Patrol, die ook beide na hun vierde seizoen op de streamingsdienst eindigen.

Pennyworth: The Origin of Batman's Butler

De serie volgt Alfred Pennyworth (Jack Bannon), een voormalig Britse SAS-soldaat, die in het Londen van de jaren '60 een beveiligingsbedrijf opricht en samenwerkt met de jonge miljardair Thomas Wayne (Ben Aldridge), voordat hij de vader van Bruce Wayne wordt. Het derde seizoen begint na een tijdsprong van vijf jaar: de burgeroorlog is voorbij en een culturele revolutie heeft de wereld ten goede of ten kwade veranderd. Door deze verandering wordt er een nieuw tijdperk van superhelden en superschurken ingeluid.

Een woordvoerder van HBO Max zegt er het volgende over: “Hoewel HBO Max niet verder gaat met nog een seizoen van Pennyworth: The Origin of Batman's Butler, zijn we maker Bruno Heller en uitvoerende producenten Matthew Patnick, Danny Cannon en John Stephens, samen met Warner Bros. Television, erg dankbaar voor hun briljante, unieke en aangrijpende weergave van de oorsprong van Alfred Pennyworth, één van de meest iconische personages in de wereld van Batman. Pennyworth: The Origin of Batman's Butler, een ongelooflijke mix van actie, drama en humor, heeft drie seizoenen lang fans meegenomen op een geestverruimende rit naar de excentrieke wereld van Alfred en het begin van de allernieuwste superhelden en superschurken."

Alle drie seizoenen van Pennyworth: The Origin of Batman's Butler zijn tot op heden nog steeds te bewonderen op HBO Max.
Video on youtube
Vorige aflevering
Highland Wedding
Highland Wedding
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
03 feb 2023 16:45 - 03 feb 2023 15:49
Helaas is je tweede nieuwsbericht voor MijnSerie ook weer treurig nieuws te noemen. :):)

Persoonlijk vind ik het wel jammer want ik vond het wel vermakelijk en ik hield wel van het sfeertje en de "humor".
Reageer
avatar_hansx
03 feb 2023 22:51 -
Echt heel jammer. Vond het een heerlijke serie. Dan nu maar een Batman serie graag.
Reageer
Pennyworth: The Origin of Batman's Butler