Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Percy Jackson and the Olympians seizoen twee vindt zijn Gray Sisters

Percy Jackson and the Olympians seizoen twee vindt zijn Gray Sisters

Percy Jackson and the Olympians van Disney+ blijft zijn cast aanvullen.
Disney onthulde op D23 het trio actrices die de Gray-zussen zullen spelen - Sandra Bernhard als Anger, Kristen Schaal als Tempest en Margaret Cho als Wasp.

In de steeds groter wordende mythologische wereld van Rick Riordan zijn de Gray Sisters oude vrouwen die één oog en één tand delen, en ze runnen een "taxibedrijf" in New York City. Ze komen een paar van de hoofdpersonen tegen nadat ze hen hebben opgepakt terwijl ze op de vlucht zijn in Sea of Monsters.

15844 The Gray Sisters

Bernhard zal Anger spelen, de grijze zuster die verantwoordelijk is voor het innen van het taxitarief van de helden die een beroep doen op de taxi. Anger wacht ongeduldig op haar beurt om het ene oog te gebruiken dat de zusters delen.

Schaal speelt Tempest, die op dit moment het felbegeerde oog heeft dat de zussen delen. Ze gebruikt het om naar de Heroes te gluren, hun toekomst te lezen en ze te plagen met hun verliefdheden en sociale leven.

Cho speelt Wasp, de hoofdchauffeur van de Gray Sisters Taxi. Ze neemt de helden mee op een razendsnelle en huiveringwekkende reis naar Camp Half-Blood. Hoewel ze het grootste deel van de tijd blind is, heeft ze werkelijk alles gezien.

Het nieuws komt ongeveer twee weken na het San Diego Comic-Con panel waar werd aangekondigd dat Daniel Diemer was gecast als Tyson the Cyclops, die Percys (Walker Scobell) halfbroer is, de zoon van Poseidon.

De productie van seizoen twee is net een week geleden begonnen in Vancouver. De cast kan nog niet veel zeggen over wat komen gaat, hoewel ze wel wat kleine dingen deelden tijdens Disney's Entertainment Showcase.

Tijdens het panel van de serie verzekerde hoofdrolspeelster Leah Sava Jeffries: "Je kaak zal op de grond liggen als dit seizoen uitkomt."

Het tweede seizoen volgt Percy Jackson (Scobell), Annabeth Chase (Jeffries) en Grover Underwood (Aryan Simhadri) terwijl ze beginnen aan een nieuw avontuur gebaseerd op The Sea of Monsters, het tweede Percy Jackson and the Olympians-boek van Rick Riordan's bestsellerserie, uitgegeven door Disney Hyperion.

In het nieuwe seizoen keert Percy Jackson een jaar later terug naar Camp Half-Blood en staat zijn wereld op zijn kop. Zijn vriendschap met Annabeth verandert, hij leert dat hij een cycloop als broer heeft, Grover wordt vermist en het kamp wordt belegerd door de krachten van Kronos. Percy's reis om alles recht te zetten brengt hem van de kaart en in de dodelijke Zee van Monsters, waar de zoon van Poseidon een geheim lot wacht.

Bernhard was eerder onder andere te zien in American Horror Story: NYC en Pose van FX; en 2 Broke Girls van CBS. Schaal is te zien in What We Do in the Shadows van FX en speelde in onder andere The Mysterious Benedict Society van Disney+ en The Last Man on Earth van Fox. Cho was genomineerd voor een Emmy Award in de Categorie Voortreffelijke Vrouwelijk Gastrol in een Comedyserie voor NBC's 30 Rock en speelde gastrollen in onder andere Hacks en The Flight Attendant van HBO Max; en Good Trouble van Freeform.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten