Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Detectiveserie Perry Mason (2020) gecanceld door HBO

Perry, Della en Paul mogen naar de rechtbank. HBO heeft zijn versie van Perry Mason gecanceld, dus er komt geen derde seizoen.

Perry Mason (2020), een detective-dramaserie van Robert Downey Jr.'s Team Downey, is een prequel die een heruitgevonden oorsprongsverhaal biedt voor de legendarische strafpleiter.

In de serie spelen Matthew Rhys, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Eric Lange, Justin Kirk, Diarra Kilpatrick, Katherine Waterston, Hope Davis, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Mark O'Brien, Paul Raci, Jen Tullock, Jon Chaffin, Onahoua Rodriguez, Jee Young Han, Sean Astin, Tommy Dewey en Wallace Langham de hoofdrollen.

Perry Mason (2020)

Perry Mason (Rhys) is aanvankelijk een goedkope privédetective die in de jaren dertig van de vorige eeuw van cheque tot cheque leeft. Zijn oorlogservaringen in Frankrijk achtervolgen hem en hij lijdt onder de naweeën van een gebroken huwelijk. Uiteindelijk wordt hij advocaat. Della Street (Rylance) is zijn secretaresse en voormalig politieagent Paul Drake (Chalk) is zijn hoofddetective.

In het tweede seizoen, maanden na het einde van de Dodson-zaak, wordt de telg van een machtige oliefamilie op brute wijze vermoord. Als de officier van justitie naar de Hoovervilles van de stad gaat om de meest voor de hand liggende verdachten aan te wijzen, komen Perry, Della en Paul in het middelpunt van een zaak te staan die verstrekkende samenzweringen aan het licht zal brengen en hen zal dwingen te bedenken wat het werkelijk betekent om schuldig te zijn.

Het tweede seizoen van Perry Mason scoorde gemiddeld 0,03 in de 18-49 demografie en 362.000 kijkers. Vergeleken met seizoen 1 is dat een daling van 69% in de demo en een daling van 36% in kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur 's nachts).

"We zijn enorm dankbaar voor het opmerkelijke werk van Matthew Rhys en de ongeëvenaarde cast en crew van Perry Mason (2020) voor hun vormgeving van zo'n gekoesterde en legendarische franchise," zei HBO in een verklaring. "Hoewel we niet verder gaan met een nieuw seizoen van de serie, zijn we enthousiast om met het briljante team van Team Downey te blijven werken aan toekomstige projecten."
Vorige aflevering
Chapter Sixteen
Chapter Sixteen
02x08
Leuk?
3
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
14 jun 2023 14:40 -
Zeer jammer.
Reageer
Perry Mason (2020)