Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Pitch Perfect: Bumper in Berlin

Peacock's Pitch Perfect spinoff-serie Bumper in Berlin is verlengd voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van Pitch Perfect: Bumper in Berlin lanceerde in november en scoorde de grootste comedy-première in de geschiedenis van Peacock. Volgens de streamingdienst werd de serie in het startweekend door meer accounts bekeken dan elke andere Peacock Original comedy tot nu toe, waarmee Peacocks vorige topcomedy-debuut, Craig Robinson's Killing It, dat dit jaar ook terugkeert voor een tweede seizoen, werd overschaduwd.

Pitch Perfect: Bumper in Berlin

Deadline meldde eerder dat een verlenging voor de serie aanstaande was, zelfs nu Peacock zijn strategie verlegt naar meer drama ontwikkeling in 2023.

In het eerste seizoen spelen ook Flula Borg, Sarah Hyland, Lera Abova en Jameela Jamil de hoofdrol. Megan Amran fungeert als showrunner en uitvoerend producent. Devine produceert ook samen met Elizabeth Banks en Max Handelman van Brownstone Productions, en Paul Brooks en Scott Neimeyer van Gold Circle Films. De serie is afkomstig van Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

"Pitch Perfect: Bumper in Berlin raakt alle juiste noten", aldus Erin Underhill, President, Universal Television. "We zijn verheugd om ons te herenigen met dit fantastische team, want er zijn veel nieuwe en verrassende verhalen te vertellen met deze hilarische en beminnelijke personages. We kijken ernaar uit om het volgende seizoen naar nieuwe hoogten te brengen."

"We zijn dolblij dat het publiek blijft genieten van het Pitch Perfect-universum met Bumper in Berlin op Peacock," zeiden Banks en Handelman in een gezamenlijke verklaring. "We kijken uit naar nog meer hilariteit en meedogenloze vocalen in seizoen twee."
Video on youtube
Vorige aflevering
Lebensabschnittspartner
Lebensabschnittspartner
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Pitch Perfect: Bumper in Berlin