Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pose eindigt met het in mei verschijnende derde seizoen

Pose eindigt met het in mei verschijnende derde seizoen

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Het derde seizoen van Pose verschijnt 2 mei, maar zal wel het laatste seizoen van de Emmy genomineerde en winnende serie zijn. De laatste aflevering zal 6 juni uitgezonden worden. “Ik wilde gewoon een eerlijk verhaal vertellen over familie, veerkracht en liefde. Hoe gelukkig ben ik dat ik dat drie seizoenen heb gedaan" zei Bedenker Steven Canals tegen Amerikaanse media.

Canals liet via Twitter weten dat Pose zal worden beëindigd. Naast Canals werd de serie ook bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk. "We hebben precies het verhaal verteld dat we wilden, zoals we het wilden vertellen, en ik ben ongelooflijk vereerd en dankbaar." zei Murphy.

Pose maakte geschiedenis door de cast te hebben met de meeste LGBTQ+ personen. Het verhaal speelt zich af in de underground balcultuur in New York, een beweging die voor het eerst opviel in de jaren tachtig en een enorme impact had op de massa als het ging om dans, mode en muziek. Het drama toont het leven van LGBTQ+ personen van kleur en besteedt daarnaast aandacht aan de aidsepidemie van die tijd.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

xlucasverbunt
8 maart 2021, 10:50
Dit is zoals alle series zouden moeten eindigen. Als het verhaal verteld is. Niet uitmelken, en geen open eindes. Ik ben benieuwd!
1
Log in om een reactie achter te laten