Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Starz geeft first-look foto's vrij voor het laatste seizoen van Power Book II: Ghost

Starz geeft first-look foto's vrij voor het laatste seizoen van Power Book II: Ghost

Power Book II: Ghost keert binnenkort terug voor het vierde en laatste seizoen en kijkers krijgen nu een eerste blik op het laatste seizoen.
Starz heeft een aantal eerste foto's vrijgegeven en aangekondigd dat Golden Brooks, onder andere bekend uit de gelimiteerde TNT-serie I Am The Night, zich bij de cast heeft gevoegd in een terugkerende rol.

Met in de hoofdrollen Michael Rainey Jr, Mary J. Blige, Cliff 'Method Man' Smith, Gianni Paolo, Woody McClain, Lovell Adams-Gray, LaToya Tonodeo, Berto Colon, Alix Lapri, Larenz Tate, Shane Johnson, Paton Ashbrook, Monique Curnen, Keesha Sharp, David Walton, Moriah Brown, Luna Lauren Velez, Caroline Chikezie en Lightskinkeisha. De serie Power Book II: Ghost volgt Ghosts zoon Tariq (Rainey Jr. ) terwijl hij uit de business probeert te breken.

In maart kondigde de kabelzender aan dat seizoen vier een einde zal maken aan de Power spin-off serie. Het laatste seizoen wordt opgesplitst in twee delen.

15230 Power Book II: Ghost s4 foto 1

Starz onthulde meer over het laatste seizoen van de serie in onderstaand persbericht:

"STARZ onthulde eerste beelden van het vierde en laatste seizoen van Power Book II: Ghost en kondigde aan dat Golden Brooks deel zal uitmaken van het komende seizoen in een terugkerende rol als Janet Stewart, de nicht van Monet Tejada.

Deel één van Power Book II: Ghost begint op vrijdag 7 juni om middernacht op de STARZ app, wat ook samenvalt met de 10e verjaardag van het debuut van Power op STARZ. Op lineaire wijze zal het debuut op STARZ beginnen om 20.00 uur in de VS en 21.00 uur in Canada. Deel twee gaat van start op vrijdag 6 september om middernacht op de STARZ app en op STARZ om 20.00 uur in de VS en 21.00 uur in Canada op lineair.

De verzameling foto's bevat de eerste blik van de fans op Michael Ealy in de rol van Detective Don Carter en Golden Brooks als Janet, die dit seizoen allebei deel uitmaken van de cast, evenals Michael Rainey Jr. en Gianni Paolo als Tariq en Brayden, die op de vlucht zijn nadat ze een oorlog zijn begonnen met Noma in de finale van seizoen drie.

De foto's tonen ook de Tejada broer en zussen Woody McClain, LaToya Tonodeo en Lovell Adams Gray als respectievelijk Cane, Diana en Dru, die angstig wachten op Monet's lot na Tasha's poging om haar uit te schakelen en Cliff 'Method Man' Smith als Davis McClean, die te maken heeft met de gevolgen van Saxe's dood en zijn bewijs van McClean's betrokkenheid bij de Tejada zaken.

Het laatste seizoen belooft explosief te worden, met spannende wendingen als iedereen op jacht is naar wraak. De motivaties van elk personage zorgen ervoor dat ze de keuze hebben om dieper in het spel te duiken, zich eruit te vechten of een vage grens tussen die twee te bewandelen. Terwijl de familiedynamiek op de proef wordt gesteld en de spanningen hun hoogtepunt bereiken, zal het onvoorspelbare karakter van dit seizoen kijkers doen afvragen wie je kunt vertrouwen en of je eigen familie je zal verraden.

Power Book II: Ghost is de eerste spin-off in de uitgebreide Power Universe-franchise. Brett Mahoney is de showrunner en uitvoerend producent voor seizoen vier. De Power Universe-serie wordt geproduceerd door de bedenker en showrunner van de originele Power, die de inspiratie vormde voor het volledige universum, Courtney A. Kemp via haar productiebedrijf End of Episode, Curtis '50 Cent' Jackson via G-Unit Film and Television en Mark Canton via Canton Entertainment. Lionsgate Television produceert de serie voor STARZ.

Over Power Book II: Ghost seizoen vier:

Er zijn nieuwe allianties gevormd met elke factie en Tariq en Brayden moeten een weg terug zien te vinden in het spel. Maar Brayden begint te flirten met een nieuwe, roekeloze levensstijl, waardoor Tariq zich afvraagt of er echt ruimte is voor twee aan de top. Nu Monet voor dood is achtergelaten, Davis mogelijk van het tableau wordt geschrapt en Effie haar toekomst op Stanford veilig wil stellen, staat iedereen er alleen voor.

Diana en Dru blijven twijfelen aan hun rol, terwijl Cane een hoger niveau bereikt en met Noma gaat samenwerken. Terwijl Noma vecht om haar bedrijf in de Verenigde Staten te vestigen en haar dochter Anya in het gareel te houden, komt ze op de radar van Tariq en Brayden. Met het lot van zijn toekomst in het spel en zijn familie op de voorgrond, moet Tariq zijn verleden verzoenen om naar de top van de voedselketen te stijgen en te worden wie hij moet zijn om degenen van wie hij het meest houdt te beschermen.

Hieronder kun je meer first-look foto's van Power Book II: Ghost seizoen vier bekijken.

15230 Power Book II: Ghost s4 foto 2

15230 Power Book II: Ghost s4 foto 3

15230 Power Book II: Ghost s4 foto 4

15230 Power Book II: Ghost s4 foto 5

15230 Power Book II: Ghost s4 foto 6
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten