Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Power Book II: Ghost maakt startdatum bekend voor deel twee van het laatste seizoen

Power Book II: Ghost gaat in hoge versnelling naar het einde van de serie toe.

Het eerste deel van Power Book II: Ghost seizoen vier bracht onbeantwoorde vragen aan het licht. Deel twee van het laatste seizoen laat het adagium 'zo vader, zo zoon' zien. Tariq (Michael Rainey Jr.) bevindt zich in een griezelig vergelijkbare situatie, net als zijn overleden vader Ghost (Omari Hardwick), vast tussen een rots en een harde plaats, met de keuze om het spel te verlaten of over te nemen.

15852 Power Book II: Ghost s4 deel 2 foto 1

Starz heeft nu de startdatum, trailer en eerste foto's voor seizoen vier deel twee bekendgemaakt.

De serie gaat vrijdag 6 september om middernacht (Amerikaanse tijd) van start op de Starz app en lineair om 20.00 uur (Amerikaanse tijd).

In de val gelokt door rechercheur Carter (Michael Ealy) realiseert de familie Tejada zich dat hun veiligheid niet gegarandeerd is. Monet (Mary J. Blige) vecht hevig voor haar familie om weer één te worden, maar is het te laat? Noma (Caroline Chikezie) werkt zich naar de top van de voedselketen. Ondertussen komt haar dochter Anya (Sydney Winbush) te dicht bij het spel, wat Noma dwingt om twee keer na te denken over haar acties.

Zowel Monet als Noma hebben allebei veel te verliezen en het zijn de laatste afleveringen van de serie, dus hopelijk houden ze zich niet in met de actie. Er is geen belangrijk personage gestorven in het eerste deel van seizoen vier. We kunnen er dus vanuit gaan dat deel twee een bloedbad wordt. Alleen de sterksten en meest slimme zullen overleven.

Ook aan de kant van de wetshandhaving is er nog steeds die kleine kwestie van Angela's zus Paz (Elizabeth Rodriguez) die wraak neemt voor de moord op haar zoon. Er is nog steeds veel te doen en er zijn maar vijf afleveringen om alles af te ronden.

De cast van seizoen vier bestaat verder uit Cliff 'Method Man' Smith als Davis MacLean, Gianni Paolo als Brayden Weston, Woody McClain als Cane Tejada, Lovell Adams-Gray als Dru Tejada, Alix Lapri als Effie Morales, Larenz Tate als Rashad Tate. Tot de terugkerende acteurs behoort LightSkinKeisha als Brushaundria Carmichael.

Power Book II: Ghost is de eerste spin-off serie in het uitgebreide Power Universum. Brett Mahoney is de showrunner en uitvoerend producent voor seizoen vier.

De Power Universe-serie wordt geproduceerd door de bedenker en showrunner van de originele Power, die de inspiratie vormde voor het volledige universum, Courtney A. Kemp via haar productiemaatschappij End of Episode, Curtis '50 Cent' Jackson via G-Unit Film and Television en Mark Canton via Canton Entertainment. Lionsgate Television produceert de serie voor Starz.

Bekijk hieronder nog meer eerste foto's en de trailer.

15852 Power Book II: Ghost s4 deel 2 foto 2

15852 Power Book II: Ghost s4 deel 2 foto 3

15852 Power Book II: Ghost s4 deel 2 foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
Ego Death
Ego Death
04x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power Book II: Ghost