Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Starz komt met trailer voor derde seizoen Power Book III: Raising Kanan

Power Book III: Raising Kanan maakt zich op voor de première van seizoen 3 op 1 december. Starz heeft een trailer uitgebracht.

Nieuwe afleveringen van de serie zullen wekelijks op vrijdag om middernacht beschikbaar zijn op de Starz-app en op alle Starz-streaming- en on-demandplatforms. Op het netwerk zelf start de serie om 20.00 in de VS en Canada.

Seizoen 3 zal de opkomst van Kanan Stark (MeKai Curtis) blijven volgen en uiteindelijk de Kanan Stark worden, gespeeld door 50 Cent in de originele Power-franchise.

Wanneer de serie terugkeert, vervolgt Kanan zijn evolutiereis van de toegewijde zoon van Raquel “Raq” Thomas (Patina Miller) tot de uiteindelijke misdaadbaas die door bijna iedereen wordt gevreesd.

Seizoen 3 gaat verder waar we waren gebleven, in Southside Jamaica Queens, waar de familie Thomas in rep en roer is en wankelt door de gecoördineerde aanval van de maffia op Raquel, Marvin (London Brown) en Lou-Lou (Malcolm Mays). Na haar close call wil Raquel een nieuwe start maken, maar Kanan vertrouwt haar niet en gelooft het niet als ze zegt dat ze klaar is. Kan ze echt uit het spel zijn? Zoals de trailer beweert, is de waarheid een leugen en is Kanan al eerder verbrand. De trailer toont ook de terugkeer van de Italiaanse maffiabaas Stefano (Tony Danza) en introduceert nieuwe tegenstanders “Snaps” en “Pop” (respectievelijk Wendell Pierce en Erika Woods).

De rest van de cast bestaat uit Omar Epps als ‘Detective Malcolm Howard’, Hailey Kilgore als ‘Jukebox’, Joey Bada$$ als ‘Unique’, Shanley Caswell als ‘Detective Burke’ en Antonio Ortiz als ‘Famous’, met Grantham Coleman erbij als “Ronnie” en Paul Yen als Quân dit seizoen.

Bekijk de trailer hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
MADE YOU LOOK
MADE YOU LOOK
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power Book III: Raising Kanan