Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Praise Petey na één seizoen gecanceld door Freeform

Anna Drezen, de bedenkster van Freeform's animatieserie Praise Petey, heeft op sociale media aangekondigd dat het kabelnetwerk de serie na één seizoen gecanceld heeft.

"Verdrietig om te melden dat Praise Petey niet vernieuwd zal worden door Freeform" deelde Drezen op Instagram. "Ik kan niet geloven dat we deze serie hebben kunnen maken. Beste crew, beste cast, van onder naar boven de droom van mijn leven om zoiets grappigs en ondeugdelijk te maken die op televisie kwam."

De serie ging op 21 juli van dit jaar in première op Freeform en bestond uit tien afleveringen. Drezen erkende dat het moeilijk was om kijkers te trekken voor een nieuwe serie in de zomer en tijdens de stakingen van de WGA en SAG-AFTRA.

Praise Petey

"Ik heb gehoord dat het maken van een serie dat geen bekende 'eigen titel' van een netwerk of streamer is tijdens covid en die in première gaat tijdens een dubbele staking in het holst van de zomer niet ideaal was voor het kijkerspubliek," voegde de voormalige Saturday Night Live-schrijver eraan toe.

Drezen moedigde mensen aan om te kijken naar de serie waarin Annie Murphy's stem het titelkarakter een leven geeft en Christine Baranski, Stephen Root, John Cho, Amy Hill, Kiersey Clemons en Brian Jordan Alvarez ook deel uitmaken van de stemmencast.

"Dank aan iedereen die keek en net zoveel van deze personages hield als ik, en de grootste dank aan Alex Jones en Charlie Kirk voor het dapper schreeuwen over de serie toen de acteurs dat niet konden. Ik zal jullie nooit vergeten," besloot ze.

Volgens de logline van Freeform volgt Praise Petey "een New York City 'it'-meisje, Petey, dat alles heeft totdat haar leven instort. Gelukkig krijgt ze een nieuw leven door een mysterieus cadeau van haar vader: Ze gaat zich inzetten om zijn kleine stadscultus te moderniseren."
Video on youtube
Vorige aflevering
Comet Day
Comet Day
01x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Praise Petey