Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Preacher krijgt startdatum en trailer

AMC heeft een volledige trailer vrijgegeven en ook gemeld wanneer het allerlaatste vierde seizoen van Preacher van start zal gaan.

Tijdens het San Diego Comic-Con panel zij er nieuwe beelden gedeeld over het allerlaatste vierde seizoen van de AMC fantasyserie Preacher. Al was er wel al bekend dat het vierde seizoen in augustus zou gaan starten. En er is nu bekend gemaakt dat op 4 augustus het vierde seizoen van start zal gaan met een dubbele aflevering om 21.00 uur en daarna zullen de laatste afleveringen elke zondag op de reguliere tijd van 22.00 uur worden uitgezonden.

Video on youtube


Naarmate de serie dichter bij de finale komt, begint Gods eindspel voor het universum op zijn plaats te vallen. Gevangen tussen hemelse profetieën, helse gevangenissen en een totale nucleaire oorlog, banen Jesse, Tulip en Cassidy hun bloedige weg naar de Allerhoogste. Of ze God op tijd kunnen bereiken - of dat dit bloedbad deel uitmaakt van Zijn goddelijke plan - zal binnenkort worden onthuld als Preacher en de rest het einde van de wereld naderen.

Vind jij het jammer dat de serie gaat eindigen?


Vorige aflevering
End of the World
End of the World
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Preacher