Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jake Gyllenhaal staat terecht voor moord in teaser van Presumed Innocent

Jake Gyllenhaal staat terecht voor moord in teaser van Presumed Innocent

Apple TV+ heeft een eerste teaser vrijgegeven van de juridische thrillerserie Presumed Innocent met Jake Gyllenhaal.
De teaser begint met een voice-over van Gyllenhaal's Rusty Sabich, die zegt: "Liefde is niet wat mensen je vertellen dat het is. In mijn ervaring is het gewoon iets dat groeit. Tot je op een dag merkt dat je iemand nodig hebt." Het is het begin van een stomende affaire die eindigt met Gyllenhaal's Rusty die schuldig lijkt aan moord. Maar is hij dat ook?

Presumed Innocent

De serie van David E. Kelley, J.J. Abrams' Bad Robot en Warner Bros. TV is geïnspireerd op Scott Turow's rechtbankthriller uit 1990 en gaat woensdag 12 juni in première, slechts een paar dagen na de wereldpremière op het Tribeca Festival op 9 juni. Oorspronkelijk was de première gepland op 14 juni.

De serie Presumed Innocent, in een nieuw jasje gestoken door Kelley, die advocaat van beroep is, verkent obsessie, seks, politiek en de macht en grenzen van de liefde terwijl de verdachte vecht om zijn familie en huwelijk bij elkaar te houden.

Ruth Negga, Bill Camp en Elizabeth Marvel spelen ook hoofdrollen.

Kelley is schrijver, uitvoerend producent en showrunner van de serie. Abrams en Rachel Rusch Rich produceren voor Bad Robot. Kelley produceert samen met Matthew Tinker via David E. Kelley Productions.

Gyllenhaal, Dustin Thomason en Sharr White zijn ook uitvoerend producent. Turow en Miki Johnson zijn co-uitvoerend producenten. Anne Sewitsky regisseert en produceert de eerste twee afleveringen. Greg Yaitanes zal ook regisseren.

Hieronder kun je de teaser van Presumed Innocent bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten