Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin krijgt startdatum van HBO Max

Bereid je voor op meer Pretty Little Liars. De Original Sin reboot serie keert in mei terug naar HBO Max met seizoen twee - met als ondertitel Summer School.

Met Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles, Maia Reficco, Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Eric Johnson, Alex Aiono en Lea Salonga in de hoofdrollen volgt de serie een nieuwe groep leugenaars twee decennia na de gebeurtenissen van de originele serie.

15154 Pretty Little Liars: Summer School

HBO Max onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"De HBO Max Original dramaserie Pretty Little Liars: Summer School, van Warner Bros. Television, begint op donderdag 9 mei met twee afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 20 juni op HBO Max.

Logline: Na de schrijnende gebeurtenissen van Pretty Little Liars: Original Sin worden onze Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot erger dan de dood - zomerschool. Millwood High is echter niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe, dromerige liefdesinteresses. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en zal ze allemaal op de proef stellen.

Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles en Maia Reficco keren terug als de volgende generatie Pretty Little Liars. In de serie spelen ook Mallory Bechtel, Sharon Leal, Alex Aiono, Jordan Gonzalez en Elias Kacavas mee.

De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring. Aguirre-Sacasa's Muckle Man Productions en Alloy Entertainment produceren in samenwerking met Warner Bros. Television. Leslie Morgenstein en Gina Girolamo van Alloy zijn ook uitvoerende producenten, samen met Marlene King (die de originele Pretty Little Liars-serie ontwikkelde), en Michael Grassi."
Vorige aflevering
Chapter Eighteen: Final Exam
Chapter Eighteen: Final Exam
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Pretty Little Liars: Original Sin