Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Pretty Little Liars: The Perfectionists gecanceld door Freeform

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in maart 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.

Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich af in Beacon Heights. Daar lijkt alles onder controle. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist zit een geheim, een leugen en een noodzakelijk alibi. In Pretty Little Liars: The Perfectionists zien zien we twee personages terug uit de originele serie Pretty Little Liars: Alison en Mona, gespeeld door Sasha Pieterse en Janel Parrish. Het verhaal is opnieuw gebaseerd op een boek van Sara Sheperd.

Freeform heeft ervoor gekozen om Pretty Little Liars: The Perfectionists niet te vernieuwen met een tweede seizoen. Het eerste seizoen heeft te weinig kijkers getrokken. Gemiddeld 260.000 kijkers in heel Noord-Amerika is natuurlijk wel erg weinig. Ook bleek Netflix niet bereid de serie wereldwijd te vertonen, terwijl de originele serie Pretty Little Liars daar wel te bekijken is.

Video on youtube
Vorige aflevering
Enter the Professor
Enter the Professor
01x10
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
28 sep 2019 11:28 -
Geen probleem mee. Had absoluut niet hetzelfde niveau en feeling als PLL.
Reageer
avatar_patries76
19 dec 2021 21:54
Ik ook niet, maar toch vond ik het intrigerend genoeg om het seizoen af te kijken. Jammer dat we nooit te weten komen wie de professor is.
Reageer
avatar_Carolienschut
30 maa 2022 21:46 -
Zit je een heel seizoen te kijken en weet je niet wie de dader is. Wie is de professor????
Reageer
Pretty Little Liars: The Perfectionists