Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pretty Dirty Secrets - Aflevering 7

Pretty Dirty Secrets - Aflevering 7

Shana sluit de winkel af wanneer zij een telefoontje krijgt van iemand. Zij zegt tegen diegene dat zij tijd nodig heeft. Ze verzekerd de beller ervan dat 'zij' allemaal naar shop komen voor halloween en ze verteld de beller dat zij erbij was en dat 'zij' ook haar vriendin was. Shana verteld de beller dat zij gelijk hadden over Rosewood en dat zij het wel leuk zal vinden hier.

Wanneer Shana de winkel afgesloten heeft en vertrokken is zien we iemand in een zwarte hoody uit de kostuumrekken komen. Deze persoon streelt een pruik van lang blond haar. Dan komt een bewaker binnen en de persoon in de hoody trekt een mes. Gelukkig krijgt de bewaker een sms waardoor hij vertrekt.

Hierna komt de persoon in de hoody weer tevoorschijn. Diverse beelden van de vorige webisodes flitsen langs en wanneer CeCe in beeld komt pauzeert de persoon in de hoody en streelt het beeld. Bij de laatste video is Lucas te zien terwijl hij praat met de persoon in het pak en het rare masker. De persoon in de hoody zoomt in op de vermomde vrouw die af zat te luisteren en daarna op een persoon die in de achtergrond passeert en zwarte laarzen draagt.

De persoon in de hoody kopieert de video's op een usb en verwijdert daarna alle video's van de pc.

Pretty Dirty Secrets - Webisode 7 - CAll Security
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten