Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Quantico krijgt een (bijna) volledig seizoen

Of Quantico vernieuwd gaat worden met een tweede seizoen is nog niet bekend gemaakt maar zes extra afleveringen voor het eerste seizoen is een stap in de goede richting. ABC noemt de nu negentien afleveringen een volledig eerste seizoen, maar de verwachting is dat er nog eens drie afleveringen bij zullen komen om er echt een volledig seizoen van 22 afleveringen van te maken.

Quantico wordt op zondagavond uitgezonden om 22.00 bij ABC en is op dit moment, ondanks een dip in de kijkcijfers, het best bekeken zondagavondprogramma. Alleen de live sportprogramma’s op zondagavond doen het beter. De première aflevering van de spannende ABC serie Quantico behaald 7,1 miljoen kijkers. De derde aflevering is gezakt naar 5,6 miljoen kijkers. Bij Rotten Tomatoes zijn de critici zeer positief met 83 procent, van de kijkers is 69 procent positief. Op IMDb krijgt de samenzweringsserie 7,5 punt van de 10 en ook op MijnSerie krijgt Quantico een positief cijfer met 7,6 punten (47 stemmen).

In Quantico draait het om een diverse groep nieuwelingen die arriveren op de FBI basis in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en meest gelauwerde nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen de grootste aanval op New York beraamt sinds 11 september 2001. Het is aan Alex Parrish (Priyanka Chopra) om te achterhalen wie er achter de aanslag zit en waarom.

Wat denk jij, is negentien afleveringen een volledig seizoen en komt er een tweede seizoen van Quantico?

Priyanka Chopra
Vorige aflevering
Who Are You?
Who Are You?
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_corrietje
14 okt 2015 11:17 -
Ja ik hoop dat er een tweede seizoen komt.
Reageer
avatar_JessicaD
14 okt 2015 12:53 -
Ik hoop het ook, geniet echt van deze serie.
Reageer
avatar_RLS90
14 okt 2015 16:02 -
Ik ben echt fan van de serie! Ik hoop dat ze de kwaliteit kunnen waarborgen komend seizoen. Ondanks dat het niet het meest originele concept is, is het goed uitgewerkt.
Reageer
avatar_KE1992
14 okt 2015 17:46 -
Eén van de betere nieuwe series, dus zeker blij met dit nieuws
Reageer
Quantico