Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Quantico keert terug voor tweede seizoen

Quantico keert volgend tv-seizoen terug bij ABC. Het netwerk heeft – nog voor de start van het tweede deel van het eerste seizoen – een tweede reeks afleveringen besteld. Dit houdt in dat we ook in het najaar en volgend voorjaar meer drama rondom de NAT-studenten kunnen gaan verwachten. Het tweede seizoen gaat vermoedelijk in september van start.

Het eerste seizoen heeft een begin, een middenstuk en een afgesloten einde, meldt het netwerk. Het verhaal zal dus in grote lijnen worden geconcludeerd in het opkomende tweede deel, dat zondag van start gaat. Wel worden er opnieuw naar interessante openingen gezocht en nieuwe verhaallijnen opgestart, zodat het tweede seizoen net zo spannend wordt als het eerste.

Quantico ging vorig jaar september van start met ruim zeven miljoen kijkers. Wekelijks trekt de serie zo’n 4,5 miljoen kijkers op de dag van uitzending. Critici en fans zijn lovend over de thrillerserie.

Vorige aflevering
Who Are You?
Who Are You?
03x13
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_RLS90
06 maa 2016 08:52 -
Leuke, prima serie. Natuurlijk moet je de geloofwaardigheid met een korrel zout nemen. Je wilt toch weten wie er uiteindelijk achter zit. Maar een tweede seizoen is wel heel riskant om kwaliteit te kunnen waarborgen. Een miniserie was het beste geweest voor een concept als dit denk ik.
Reageer
avatar_anonymous
24 maa 2016 13:37 -
Ik vind er niets aan met al die flashbacks, ik ben er al een tijdje mee gestopt met deze serie.
Reageer
Quantico