Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt extra afleveringen Quantum Leap

NBC bestelt extra afleveringen Quantum Leap

Quantum Leap (2022) is de eerste serie van het nieuwe seizoen die een volledige seizoens-bestelling krijgt. NBC heeft namelijk zes extra afleveringen besteld van de vervolgserie.
Raymond Lee, Caitlin Bassett, Ernie Hudson, Mason Alexander Park en Nanrisa Lee schitteren in de serie die een nieuw team vindt, geleid door Ben Song (Lee), dat probeert te achterhalen wat er is gebeurd met tijdreiziger Sam Beckett en de mysteries van het Quantum Leap-project.

NBC heeft nu zes extra afleveringen besteld van zijn nieuwe dramaserie Quantum Leap (2022), waardoor het totaal van het eerste seizoen op achttien afleveringen komt. Quantum Leap (2022) is de nummer één NBC-serie van het huidige seizoen op Peacock en is een Top 5-titel op Peacock tot nu toe in alle genres.

Quantum Leap (2022)

The Wall Street Journal noemt de serie 'een cultklassieker in een nieuw lichaam' en dat heeft 'een aantal welkome knipogen naar het verleden'. Variety voegt eraan toe: "Het plezier van elke aflevering komt met het uitvinden van wat 'Ben' in deze tijd heeft gedaan en het uitzoeken van de details terwijl hij dat doet."

Martin Gero is uitvoerend producent samen met Dean Georgaris, Don Bellisario, Deborah Pratt, Chris Grismer, Steven Lilien en Bryan Wynbrandt. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, produceert in samenwerking met I Have an Idea! Entertainment, Belisarius Productions en Quinn's House Productions.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten