Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Melissa Roxburgh onthuld als gastactrice in première van seizoen twee Quantum Leap (2022)

Melissa Roxburgh onthuld als gastactrice in première van seizoen twee Quantum Leap (2022)

Fans van NBC's Quantum Leap (2022) werden zaterdag tijdens het panel op San Diego Comic-Con getrakteerd op de eerste acht minuten van de première van seizoen twee - en werden verrast met een aantal nieuwe gezichten.
De beelden van Quantum Leap (2022) onthulden dat verschillende gastacteurs zullen verschijnen in de eerste aflevering van het tweede seizoen, waaronder Melissa Roxburgh, bekend van haar rol als Michaela Stone in Manifest. François Arnaud (Midnight, Texas), Aaron Abrams (Hannibal) en P.J. Byrne (Irreverent) zijn ook te zien in de première van seizoen twee.

Hoewel de sneak peek niet online wordt geplaatst vóór de start van het nieuwe seizoen op woensdag 4 oktober, kunnen er wel wat details gedeeld worden over wat het publiek in de zaal te zien kreeg.

Quantum Leap (2022)

Let op: hieronder volgen spoilers voor seizoen twee.

De beelden bevestigen dat Raymond Lee's Ben niet echt naar huis is gesprongen in de finale van het eerste seizoen, zoals al werd vermoed. In plaats daarvan zit hij in een vliegtuig dat over Rusland vliegt in 1978. Hij zit in het lichaam van een man genaamd Perez, met Roxburgh, Arnaud, Abrams en Byrne. Ze zitten allemaal midden in een missie om een mysterieuze kist naar New Delhi te vervoeren.

Ben is afgesneden van het hoofdkwartier van Quantum Leap, dus hij heeft geen andere optie dan alleen verder te gaan. Terwijl hij zich aan het oriënteren is, wordt het vliegtuig neergeschoten. Het is niet duidelijk wat er in de kist zit, maar wat het ook is, de bemanning is blijkbaar tot alles bereid om het veilig te houden.

Terwijl ze het wrak van de crash onderzoeken, komen ze erachter dat de rest van het vliegtuig op het punt staat te ontploffen. Maar Roxburghs personage is vastbesloten om de kist eruit te krijgen - en riskeert haar leven om dat te doen. Ze komen er net op tijd uit om de ontploffing te voorkomen. Einde scène.

Quantum Leap (2022) ging vorig jaar in première voor een gretig publiek. De reboot van de populaire sciencefictionserie uit de jaren negentig was een succes voor NBC en werd halverwege het eerste seizoen vernieuwd.

De verhaallijn van het eerste seizoen: "Het is dertig jaar geleden dat Dr. Sam Beckett in de Quantum Leap-versneller stapte en verdween. Nu is er een nieuw team samengesteld om het project opnieuw op te starten in de hoop de mysteries achter de machine en de man die hem gemaakt heeft te begrijpen."

Naast Lee spelen Ernie Hudson, Caitlin Bassett, Mason Alexander Park en Nanrisa Lee in Quantum Leap (2022).

Martin Gero is uitvoerend producent, samen met Dean Georgaris, Don Bellisario, Deborah Pratt, Chris Grismer, Steven Lilien en Bryan Wynbrandt.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten