Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Peter Gadiot en Eliza Taylor toegevoegd aan vaste cast Quantum Leap (2022)

Peter Gadiot en Eliza Taylor zijn vaste castleden voor het komende tweede seizoen van NBC's Quantum Leap (2022).

Quantum Leap (2022) is NBC's reboot van het populaire sciencefiction-drama uit de jaren negentig met Raymond Lee in de hoofdrol. Naast Lee spelen Ernie Hudson, Caitlin Bassett, Mason Alexander Park en Nanrisa Lee in de serie. Beide deals voor Gadiot en Taylor zijn gesloten voordat de stakingen begonnen.

In de plot voor het eerste seizoen staat: "Het is dertig jaar geleden dat Dr. Sam Beckett in de Quantum Leap-versneller stapte en verdween. Nu is er een nieuw team samengesteld om het project opnieuw op te starten in de hoop de mysteries achter de machine en de man die hem gemaakt heeft te begrijpen."

14021 Peter Gadiot en Eliza Taylor in Quantum Leap

Gadiot (foto links) speelt Tom Westfall, een officier van het Amerikaanse leger, voormalig Special Forces, die nu een hoge functie heeft bij de inlichtingendienst van het leger. Gadiot speelde eerder vaste rollen in Queen of the South van USA Network en ABC's Once Upon a Time in Wonderland. In Yellowjackets van Showtime had hij een terugkerende rol.

Taylor (foto rechts) speelt Hannah Carson, een complexe jonge vrouw die misschien meer is dan ze lijkt. Taylor is het meest bekend van haar rol als Clarke Griffin in de dystopische sciencefictionserie The 100 van The CW. Andere vaste rollen had de 33-jarige Australische actrice in de Australische series The Sleepover Club en Neighbours, en gastrollen in The CW's Nikita en FOX/Hulu-comedydrama The Orville.

Martin Gero is uitvoerend producent van Quantum Leap (2022), samen met Dean Georgaris, Don Bellisario, Deborah Pratt, Chris Grismer, Steven Lilien en Bryan Wynbrandt.

Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, produceert in samenwerking met I Have an Idea! Entertainment, Belisarius Productions en Quinn's House Productions.

Seizoen twee van Quantum Leap (2022) gaat woensdag 4 oktober van start op NBC, streaming kan vanaf de volgende dag op Peacock.
Video on youtube
Vorige aflevering
Against Time
Against Time
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Quantum Leap (2022)