Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cinemax heeft besloten om Quarry geen tweede seizoen te geven

Volgens bedenker Michael D. Fuller is Quarry gecanceld vanwege bestuurlijke veranderingen en rebranding van het label Cinemax.

Het heeft een tijd geduurd voor de beslissing definitief is gevallen. Maar nu is dan toch de kogel door de kerk, de misdaaddramaserie van Cinemax krijgt geen tweede seizoen. Quarry is gebaseerd op de boeken van Max Allen Collins en ging in september 2016 in première bij Cinemax.

De achtdelige serie vertelt het verhaal van Mac Conway (Logan Marshall-Green), een marinier die in 1972 naar Memphis terugkeert uit Vietnam, waarna hij gemeden wordt door zijn geliefden en gedemoniseerd door het publiek. Terwijl hij worstelt met zijn ervaringen van de oorlog wordt hij in een netwerk getrokken van moord en corruptie dat de lengte van de rivier Mississippi overtreft.

Quarry kreeg over het algemeen positieve recensies, ook van onze eigen MijnSerie-recensenten, klik hier om deze recensie te lezen. Klik hier om de reactie over de beslissing van Cinemax van Fuller te lezen. Helaas is het zoeken naar een ander huis voor Quarry ook onsuccesvol gebleken. Quarry zal definitief worden begraven op de begraafplaats van gecancelde series.

Ben jij het eens met de beslissing van Cinemax om Quarry te cancelen?


Logan Marshall-Green
Vorige aflevering
Nuoc Chay Da Mon
Nuoc Chay Da Mon
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
02 jun 2017 12:57 -
Ben er het er niet mee eens :)

Ben wel benieuwd wat HBO dan van plan is met Cinemax. Misschien terug naar de oude koers met meer bloot en minder verhaal?
Reageer
avatar_thales
02 jun 2017 13:16 -
Ben het er wel mee eens, was erg slechte serie in mijn ogen.
Reageer
avatar_Bartwin
02 jun 2017 13:42 -
Wel mee eens, het begon erg goed maar zakte toch wel flink weg tijdens het seizoen. Ben benieuwd wat cinemaxx nig gaat bedenken, ook succesnr strike back is gestopt
Reageer
avatar_anonymous
02 jun 2017 19:57 -
Nou snap er niks van want ik hield hier wel van
Reageer
avatar_anonymous
02 jun 2017 21:46 -
Ik vond het verhaal eigenlijk ook wel rond. Een tweede seizoen zou misschien niets toevoegen aan een eerste prachtige seizoen.
Reageer
avatar_antimidant
07 jun 2017 08:05 -
Was prima serie.
Reageer
Quarry