Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Queenie geeft een beeld van de serie in aanloop naar première

De eerste trailer voor Queenie, de eerste serie van Onyx Collective voor Hulu, is vrijgegeven.

De serie duikt in het gecompliceerde leven van een 25-jarige Jamaicaanse-Britse vrouw Queenie die in Zuid-Londen woont.

15294 Queenie foto 1

Wanneer kijkers de titulaire Queenie Jenkins (nieuwkomer Dionne Brown) ontmoeten, bevindt ze zich tussen twee culturen en slaagt er niet in om netjes in een van beide te passen. Bovendien heeft ze te maken met een rommelige breuk met haar vriendje en zoekt ze troost op alle verkeerde plaatsen. Uiteindelijk begint ze te beseffen dat ze het verleden onder ogen moet zien voordat ze het opnieuw kan opbouwen.

Queenie heeft ook Bellah in de rol van Queenie's jeugdvriendin Kyazike en Samuel Adewunmi speelt Frank, Kyazike's oudere neef en Queenie's intellectuele gelijke.

De dramaserie is vanaf vrijdag 7 juni te bekijken.

De serie is gebaseerd op de bestseller uit 2019 van Candice Carty-Williams, die de serie heeft bedacht en geproduceerd. Carty-Williams ontpopt zich als een van de meest gewilde nieuwe schrijvers van het Verenigd Koninkrijk. Netflix stapte vorig jaar aan boord van haar BBC-serie Champion, die wordt omschreven als "een liefdesbrief aan zwarte Britse muziek".

De serie van acht afleveringen wordt geproduceerd door Further South Productions in samenwerking met Lionsgate TV en zal exclusief worden uitgezonden op Hulu in de VS, Channel 4 in Groot-Brittannië en Ierland, Star+ in Latijns-Amerika en Disney+ in alle andere landen.

Queenie wordt geproduceerd door Carty-Williams, die ook optreedt als showrunner. Uitvoerend producenten zijn Further South's Steve November en Sarah Conroy, met Lisa Walters als co-uitvoerend producent en serieproducent.

Hieronder kun je de trailer voor Queenie bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst