Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Paramount+-serie Rabbit Hole

Kiefer Sutherland ( 24, Designated Survivor) is weer op de vlucht. De acteur speelt de hoofdrol in Rabbit Hole.

De serie van acht afleveringen volgt een bedrijfsspion (Sutherland) die erin geluisd wordt voor moord. In de thriller spelen ook Charles Dance, Meta Golding, Enid Graham, Jason Butler Harner, Walt Klink en Rob Yang mee.

Paramount+ heeft nu een premièredatum vastgesteld voor het spionagedrama en onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Paramount+ heeft vandaag de premièredatum voor Rabbit Hole aangekondigd en een poster van de serie vrijgegeven. Het achtdelige seizoen, geproduceerd door CBS Studios, gaat zondag 26 maart in première met twee afleveringen.

Nieuwe afleveringen zullen wekelijks op zondag verschijnen, exclusief op Paramount+ in de VS en Canada, en op maandag 27 maart in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika, Italië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. De premièredatum in Zuid-Korea wordt later bekendgemaakt.

Het nieuws werd onthuld door Rabbit Hole-showrunners, John Requa en Glenn Ficarra, tijdens de presentatie van Paramount+'s Television Critics Association. In het panel van Rabbit Hole zaten ook de serie-sterren Kiefer Sutherland, Meta Golding, Enid Graham en Rob Yang.



In Rabbit Hole is niets wat het lijkt wanneer John Weir (Sutherland, foto), een meester in misleiding in de wereld van bedrijfsspionage, er wordt ingeluisd voor moord door machtige krachten met het vermogen om bevolkingen te beïnvloeden en te controleren.

Naast Sutherland heeft Rabbit Hole een dynamische cast met Charles Dance (Game of Thrones) als Dr. Ben Wilson, Meta Golding (Empire) als Hailey Winton, Enid Graham (Mare of Easttown) als Josephine "Jo" Madi, Jason Butler Harner (Ozark) als Valence, Walt Klink (The English) als The Intern en Rob Yang (Succession) als Edward Homm.

Sutherland is uitvoerend producent voor Rabbit Hole, naast de schrijvers John Requa en Glenn Ficarra (This Is Us), Charlie Gogolak (The Sinner), Suzan Bymel (Designated Survivor) en Hunt Baldwin (Longmire)."

De serie kent ook een Nederlands tintje. Walt Klink is een 20-jarige Nederlandse acteur die onder andere in Videoland-serie Lieve Mama heeft gespeeld. Ook was hij te zien in de speelfilm De Slag Om de Schelde (2020). Internationaal speelde hij in de Duits-Finse serie Arctic Circle (originele titel: Ivalo), die te zien is op NL Ziet en NPO Plus, en de Britse BBC-westernserie The English, met Emily Blunt.

Of en wanneer de serie ook in Nederland te zien is onduidelijk. Paramount+ is in ons land onderdeel van SkyShowtime, maar zoals met veel series van Paramount+ is hier helaas dus geen duidelijkheid over.

Vorige aflevering
Ace in the Hole
Ace in the Hole
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rabbit Hole