Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tatanka Means gecast in romantische Netflix-dramaserie Ransom Canyon

Tatanka Means (Killers of the Flower Moon) heeft een terugkerende rol in de Netflix-dramaserie Ransom Canyon.

Ransom Canyon, van schrijfster, bedenker en uitvoerend producent April Blair, is een romantisch familiedrama en hedendaagse westernsaga over de levens van drie ranchfamilies die elkaar kruisen in de ruige uitgestrektheid van Texas Hill Country.

De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Jodi Thomas. Means voegt zich bij de eerder aangekondigde castleden Josh Duhamel (Jupiter's Legacy), Minka Kelly (Titans (2018)), James Brolin (Sweet Tooth), Eoin Macken (La Brea) en Lizzy Greene (A Million Little Things).



Means (foto) speelt Jake Longbow, de vertrouwde ranchmanager en vertrouweling van Staten (Duhamel). De twee zijn gewend aan Staten' norse uiterlijk en het lezen van zijn stemmingen en hebben al tientallen jaren een vriendschap die op de proef zal worden gesteld. Jake is niet bang om orders in twijfel te trekken en zorgt voor een morele spil op de Double K Ranch. Uiteindelijk brengt hij de jonge Lucas Russell (Garrett Wareing) aan boord.

De rol van Jake volgt op Means' rol in Martin Scorcese's zeer geprezen film Killers of the Flower Moon, samen met Lily Gladstone, Leonardo DiCaprio en Robert De Niro, om er maar een paar te noemen. Means is een bekroond acteur en stand-upcomedian uit Chinle, Arizona. Hij vertegenwoordigt de Navajo, Omaha en Ihanktonwan Nations en is lid van de Oglala Lakota Sioux Tribe in Pine Ridge, South Dakota.

Binnenkort speelt hij in Kevin Costners driedelige westernfilm Horizon: An American Saga en Wind River: Rising, geregisseerd door Kari Skogland. De film is het vervolg op Taylor Sheridan's film Wind River uit 2017. Means is ook binnenkort te zien in de horrorfilm Opus van A24, samen met Ayo Edebiri en John Malkovich.

Zijn recente werk omvat ook de rol van Sam in FX's veelgeprezen serie Reservation Dogs en Tvli in Marvel's Echo.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst