Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Max-comedyserie Rap Sh!t

Max heeft ook een teaser trailer van het komende seizoen vrijgegeven. Je kunt hem onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

Rap Sh!t volgt twee van elkaar vervreemde schoolvriendinnen uit Miami, Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion), die zich herenigen om een rapgroep te vormen. Tijdens hun opmars naar roem komen Shawna en Mia op een cruciaal moment in hun rapcarrière terecht, wanneer ze moeten beslissen of ze trouw blijven aan zichzelf of zich aanpassen aan de eisen van de muziekindustrie.

Rap Sh!t

De cast bestaat verder uit Jonica Booth als Chastity, RJ Cyler als Lamont en Daniel Augustin als Maurice.

Max heeft donderdag 10 augustus vastgesteld voor de start van seizoen twee van Issa Rae's comedyserie. Het acht afleveringen tellende tweede seizoen debuteert met twee afleveringen op 10 augustus, gevolgd door wekelijks een aflevering tot aan de seizoensfinale op donderdag 21 september.

Rap Sh!t is gemaakt en geproduceerd door Rae voor Hoorae. Syreeta Singleton is showrunner en uitvoerend producent, samen met Dave Becky en Jonathan Berry voor 3 Arts Entertainment en Jim Kleverweis.

Het hiphopduo Yung Miami en JT van City Girls zijn co-uitvoerend producenten, samen met Kevin 'Coach K' Lee en Pierre 'P' Thomas voor Quality Control Films, en Sara Rastogi en Jax Clark voor Hoorae Rae's Audio Everywhere Company, Raedio, verzorgt de muzieksupervisie voor de serie.
Vorige aflevering
Under Construction
Under Construction
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rap Sh!t