Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Slainte! Ray Donovan keert niet terug voor een achtste seizoen

Liev Schreiber, die de titelrol speelt in Ray Donovan, had de fans opgeroepen om Showtime er toe aan te zetten om een achtste seizoen te maken.

Liev Schreiber nam afscheid van de fans van Ray Donovan met slechts één woord: Slainte. Dat betekent zoveel als proost in het Iers en gezondheid in het Schots. Er ging al een tijd een gerucht in de rondte dat Showtime niet verder zou gaan. En ondanks de oproep van Scheiber is het de fans niet gelukt om Showtime te overtuigen van het nut van een achtste seizoen.

Schreiber schreef: "Ik weet dat de grote vraag bij iedereen is of er een achtste seizoen gaat komen. De waarheid is dat het in de handen ligt van het netwerk. Dus als je meer wilt laat dan weten aan @showtime, @raydonovan en @CBS hoe je je voelt. Anders is het een geweldige rit geweest en we hebben dat allemaal aan jullie te danken."


Al in januari 2020 had Gary Levine, Showtime’s mede-president van entertainment gezegd dat de veelvuldig genomineerde en prijswinnaar Ray Donovan het einde zou naderen. Daarbij hintte hij wel op een achtste seizoen maar de beslissing zou pas na een paar weken gaan vallen. En nu werd duidelijk dat het achtste seizoen van Ray Donovan er niet gaat komen.

De dramaserie ging in 2013 in première en vertelt het verhaal van de fixer Ray Donovan die in Los Angeles de beroemde en rijke inwoners helpt bij problemen. Naast Liev Schreiber spelen ook Jon Voight, Katherine Moening, Steven Bauer, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Pooch Hall en Kerris Dorsey een rol in de serie. In het laatste seizoen werden Alan Alda en Zach Grenier toegevoegd aan de cast.

Vorige aflevering
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
07x10
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
05 feb 2020 11:15 -
Dat zou echt stom zijn.. Stoppen met een serie die al 7(!) seizoenen heeft gehad en waarbij het verhaal niet afgerond is, is echt bizar.
Geef de kijkers in ieder geval een einde.. desnoods een film..
Reageer
avatar_theocm
05 feb 2020 18:22 -
Een treurig bericht. Een fantastische serie verdient een passend slot!
Reageer
avatar_thoontje
06 feb 2020 07:48 - 22 sep 2021 04:49
Heel jammer dacht echt dat er nog 1 seizoen was, ze konden het in ieder geval 'iets' beter afsluiten.
Reageer
Ray Donovan